Budget outfit tip van de Zeeman REVIEW

Ik moest echt even twee keer kijken hoor toen ik de beelden zag van de back to school collectie van de Zeeman. Want jeetje dat zag er top uit! En toen ik het setje, waar mijn oog op was gevallen, in het echt zag was ik blij verrast. Prima stofje, goede pasvorm en super setje om lekker mee naar school aan te doen deze winter.

Het is een sweaterdress model en daardoor zit het heel relaxt. Door het gebruik van de panterprint helemaal hip natuurlijk. En die panter legging, daarmee kun je straks echt eindeloos combineren. Dit setje gaat vanaf maat 134 tot en met maat 164. Alizée draagt het setje in maat 134/140, nog wat groeiruimte maar verder helemaal prima. De jurk shop je voor 7,99 en de legging voor 3,99. Heb je voor 12 euro toch een heel tof setje! Ik weet zeker dat het de winkels uit zal vliegen dus hup als een speer naar de Zeeman!

Die zwarte boots met panterprint is trouwens ook een leuke budget tip, die zijn van Scapino. Ik zie ze niet meer online staan maar als je geluk hebt nog wel in de stenen winkel te vinden voor slechts 30 euro.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *