Review: Alle broodtrommeltjes verzamelen! Natuurlijk met Zeeman!

Hoor je de schoolbel al gaan? Hier in het zuiden beginnen morgen de scholen weer! Dus de hoogste tijd om de broodtrommels en drinkbekers weer af te stoffen, of beter, nieuwe te shoppen?

En ik heb een hele leuke budget tip voor jullie, want bij Zeeman shop je nu echt de leukste broodtrommels, fruitbakjes en drinkbekers. En alles kun je helemaal afstylen met een geweldig leuke outfit.

Benieuwd? Lees dan snel verder!

Ik heb een zwak voor leuke fruitbakjes, volgens manlief heb ik er veel te veel…herkenbaar? Maar hey, dit exemplaar met zwanenprint van de Zeeman kon ik natuurlijk echt niet weerstaan. En heerlijk budget geprijsd dus dubbel zo leuk! Je hebt de keuze uit een grotere broodtrommel, voor eeuh precies de boterhammetjes. En het fruit kan perfect in die vierkante bakjes. Deze bakjes shop je met drie tegelijk, in drie verschillende formaten. Ideaal voor de grote of wat kleine fruit snacks. De fruitboxset (3 stuks) kost 1,99 en ook de broodtrommel kost 1,99. Helemaal in dezelfde stijl is de leuke drinkbeker in bidon formaat voor maar 0,99. Ook voor de jongens is er een leuke stoere versie.

Ondanks het feit dat Élodie de zomervakantie heerlijk vond krijgt ze nu steeds meer zin om naar school te gaan en deze leuke fruitdoosjes en drinkbeker mee kan nemen naar school. En die leuke sleutelhanger, ook van de Zeeman, hangt ze aan haar schooltas.

Helemaal in stijl is ook de outfit die Élodie draagt, en oh oh wat vindt ze hem leuk! En ik snap misschien dat je of het jurkje helemaal niets vindt of juist helemaal geweldig. Dat is vaak bij dit soort uitgesproken outfits. Ik vond het Élodie zo leuk staat en ze is er helemaal blij mee. Iedereen blij toch. Enne, heerlijk budget want het jurkje shop je voor maar 4,99 en de legging voor 3,99 bij de Zeeman. De legging is trouwens ook super tof om gewoon met iets effe te combineren mocht het jurkje te heftig voor je zijn.

Élodie draagt van de set maat 122/128, dit zit haar perfect met een lengte van 1.26. Zowel de schoolspullen als de kleding hangt nu in de winkel, dus allemaal rennen naar de Zeeman! Oh ja, morgen laat ik jullie nog een top budget setje zien van.. juist de Zeeman!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *