Casual Sunday, just relax!

Heerlijk toch van de comfi outfits waar de kids heerlijk in kunnen relaxen? Gewoon een jogging met een casual sweater, het zit heerlijk en toch ook heel hip.

De sweater is van Wonderchild deluxe, wat een super cool merk vind ik dat! Zowel voor jongens als meiden hebben ze super leuke monochroom kleding en accesoires. De kleding van verkrijgbaar vanaf newborn tot 11 jaar.

De babykleding en kinderkleding is exclusief en allemaal eigen ontworpen designs. Kinderkleren zoals t-shirts, longsleeve, sweaters, stoere broekjes en onesies. Maar ook heel leuk is dat je er terecht kunt voor t-shirts en sweaters voor volwassen om te kunnen twinnen met je zoon of dochter.

De sweater die Alizee draagt is een unisex model, cool voor zowel jongens als meiden. Ik heb nu een aantal items van Wonderchild deluxe een heb heel erg tevreden over de kwaliteit. Deze sweater voelt lekker zacht aan en de kleur blijft mooi zwart. Met dezelfde opdruk is ook een tshirt verkrijgbaar, leuk voor de zomer! Qua maatvoering vind ik het best ruim vallen, Alizee draagt maat 6-7 van de sweater bij een lengte van 1.22.

De sweater heb ik gecombineerd met de sweatpants Drop Out van Nik&Nik, wat een fijn broekje name door het mooie smalle model. Alizee is vrij smal en daardoor zijn sweatpants vaak vormloos en te breed voor haar, maar deze van Nik&Nik valt heel mooi. Ze draagt hiervan maat 8. Bij Dijk36 shop ik graag Nik&Nik, veel keuze en een hele fijne persoonlijke service! Ook de nieuwste items van Nik&Nik staan nu online bij Dijk36, check even de site want wat een leuke nieuwe items weer!

Liefs, Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *