Bomba summer preview

Zitten jullie klaar voor de nodige dosis zomerse items van Bomba for Girls? Vandaag mag ik jullie de eerste beelden laten zien van de nieuwe zomercollectie van Bomba for Girls die vanaf komende week verkrijgbaar zal zijn. En oh wat een vrolijke kleuren en printjes, echt genieten van al dat moois! De collectie bestaat uit prachtig gekleurde jurkjes, shirtjes met flamingo printjes, zwierige rokjes en fijne sweatpants. Het leuke is dat de items onderling weer perfect met elkaar te combineren zijn. Uiteraard ook deze zomer weer de bekende prachtige Bomba bikini’s maar daarover later meer.

Super schattig het poezenprintje op het jurkje met de buidelzak op de voorkant. En draagt jouw meisje liever een broek, geen probleem want met hetzelfde printje is er ook een heerlijk relaxte sweatpants. Echt een plaatje vind ik het jurkje met de vele kleurtjes die als het ware als een schilderij op het jurkje zijn verwerkt. Voor een wat stoerdere look kies je voor het spijkerjurkje, gecombineerd met de tropische allover print legging super hip! Ideaal voor als het hoogzomer is zijn de mouwloze zomerse jurkjes, leuke deze met de maritieme look en de schelpjesprint op de voorkant.

Oh was het alvast maar zomer als je dit allemaal ziet.. Gelukkig zitten er in de collectie ook vestjes en leggings zodat we lekker snel al dit moois al kunnen gaan dragen.

De nieuwe collectie Bomba for Girls is vanaf komende week verkrijgbaar bij o.a. Bomba, Kixxonline, Kleertjes, Amazingkids.

Liefs, Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *