Claesen’s spring summer sale

Mag ik jullie een tip geven? Ga dan eens heel snel kijken op de webshop van Claesen’s! Want daar shop je nu de summer collectie met maar liefst 50% korting!! En de collectie is zo mooi! Als echte fans hebben we ook deze zomer weer veel leuks van de Claesen’s collectie in de kast hangen. Heerlijk om te dragen en de kwaliteit is super.

Ook ben ik fan van steeds de leuke model jurkjes die ze bedenken. Kijk maar eens naar dit prachtige jurkje in off white met navy verticale strepen. Het jurkje heeft een ronde hals en lange mouwen met aan de achterkant een sluiting in de nek.

Vooral verliefd ben ik op die speciale mouwen met ruches, geweldig toch? Leuk details zijn de navy zakjes op de voorkant van het jurkje. Wat je op de foto misschien niet snel ziet maar in werkelijkheid wel goed voelt is de super zachte stof van dit jurkje. Het is gemaakt van 100% cotton en valt aan als een badstof stof zo zacht.

Wat een perfect jurkje voor deze zomer maar ook zeker zo fijn door te dragen richting het najaar.

Had ik al verteld dat je dit jurkje met maar liefst 50% korting shopt?? Maar je moet wel snel zijn hoor want op de webshop van Claesen’s zijn nog maar enkele maten beschikbaar!

x

Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *