Ollie & Flo jurkjes review

Een jurkje in travelstof? Ja! Die wilde ik wel eens uitproberen!

Ik kende Ollie&Flo eigenlijk in eerste instantie alleen van hun leuke sjaaltjes. En nog steeds maken ze ieder seizoen weer super leuke sjaaltjes in verschillende designs en kleurtjes. Maar.. ze maken dus ook gewoon hele erge mooie jurkjes! En daarvan mocht ik er eentje van reviewen! En wat voor eentje, want dit jurkje in travelstof is een echte musthave.

Voor mezelf vind ik kleding in travelstof heerlijk om te dragen. Het voelt heerlijk luchtig aan, kreukt niet en voelt koel op de huid aan. Ideaal dus om deze stof te dragen in de zomer. Dit jurkje, model Sara, is in twee kleuren te bestellen namelijk navy en groen. Wij kozen voor de groenige kleur die ook een beetje naar het grijs neigt. Het jurkje heeft een perfecte pasvorm, ook voor de wat smallere meiden. Mooi zijn de iets langere mouwtjes met brede omslag. En een jurkje in 1 kleur is zeker niet saai hoor, want de witte bies op de achterkant en het witte bandje op de schouder geven het jurkje een mooie eigentijdse look.

Het jurkje is verkrijgbaar vanaf maat 74 tot en met maat 140/146. Op de site van Ollie&Flo staat een handig maattabel, op die manier kun je thuis goed opmeten welke maat voor jouw dochter goed is. Voordeel van dit jurkje vind ik dat je het het hele jaar door kunt dragen. Nu gewoon met blote benen, maar straks met een zwarte wat dikkere panty en zwart langer vest echt ook super gaaf!

Naast dit jurkje heeft Ollie&Flo nog meer leuke zomerse jurkjes gemaakt, zowel met mouwtje als mouwloze jurkjes in vrolijke kleurtjes en printjes. En alles heel leuk geprijsd want de prijzen liggen tussen de 29,95 en 39,95 euro.

De zilverkleurige sandaaltjes van Koel4kids zijn ideaal om onder jurkjes te dragen. En ook leuk om op het effe jurkje een ketting van klick-!T te dragen, zo valt die lekker op!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *