Crush Denim, kleding met een boodschap

Samen met Stichting ‘Het Vergeten Kind’ hoopt Crush Denim een steentje bij te kunnen dragen en de Nederlandse getroffen kinderen een betere toekomst te kunnen geven.

Crush Denim is vanaf december vorig jaar te koop en het is een compleet jeans fashion merk. Het merk speelt in op de vraag vanuit de markt o.a. door een betere samenwerking met leveranciers, beter prijs/kwaliteit verhouding en maandleveringen (juiste product op het juiste tijdstip).

Het eerste seizoen haalt Crush Denim haar inspiratie uit de catwalk trends van de zomer 2017. De collectie voor volwassen is vertaald naar een collectie voor jongens en meisjes in een gezellige Zuid-Amerikaanse sfeer. De collectie bestaat uit verschillende thema’s waarbij alle combinaties mogelijk zijn. Bij ieder thema draait het om de kwaliteit van de stoffen, de juiste wassingen, uitgesproken prints én oog voor detail. Kortom, een compleet vernieuwende collectie voor jongens en meisjes die de huidige trends tot op de voet volgen!

Ideaal vind ik dat de items goed te combineren zijn, ook met andere merken. Zo heb ik voor Alizée gekozen voor een shirt in combinatie met het Dutch Dream Denim jeans short. De top komt uit de black & white thema en is een ideaal basic item en het valt lekker losjes. De DDD jeans shorts zijn eigenlijk onmisbaar voor deze zomer, Alizée draagt het model Perere en deze valt mooi smal en heeft leuke details bij de pijpen.

Élodie draagt het zwarte rokje in een mesh uitvoering. De witte gebreide trui is lekker luchtig en ideaal voor nu, het truitje heeft opengewerkte mouwen en een zwart met zilver gekleurde tekst print op de voorzijde. De fuchsia accentkleur geeft de kleding een verassende look. Het zwarte rokje heb ik ook weer gecombineerd op een andere manier door middel van een wit shirtje met leuke tekstprint in pailletjes met daaroverheen een opengewerkt zwart vestje. Zo zie je dat je eindeloos kunt blijven combineren.

 

 

Maatvoering: ik vind Crush Denim niet heel groot vallen, met name het rokje valt wat kleiner. Zowel de items van Crush Denim als het Dutch Dream Denim jeans broekje shop je nu bij 2cousins!

Liefs, Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *