NONO @ the beach

Girly en Sporty dat is denk ik de beste omschrijving voor deze jumpsuit van NONO. En oh ja, comfy ook want aangezien ze hem heel graag draagt kan het niet anders dan dat deze jumpsuit super relaxt zit. Het grote voordeel van een jumpsuit is dat je in één keer klaar bent, geen gedoe met een bijpassend shirtje, kniekousen oid. Lekker makkelijk voor die dagen waar je gewoon even wat minder tijd hebt om alles met elkaar te laten matchen. En ik denk dat iedere moeder die dagen wel herkend, ik in ieder geval wel. Ik ben niet altijd zo geordend dat ik een dag van te voren al de kleding voor de meiden klaar leg. Nee hoor, vaak sta ik om 07.30 voor de kast om dan pas op het laatste moment te besluiten welke setjes aangedaan worden, of steeds vaker dat de meiden zelf wat uit de kast plukken om aan te doen.

De zomercollectie van NONO bestaat uit verschillende thema’s en heeft twee leveringen, de summer levering en de high summer levering. De jumpsuit komt uit de eerste levering en in dit printje zijn ook losse broeken, shirtje, jurkjes en rokjes te vinden. De jumpsuit heeft een donkerblauw bovenstuk met een all-over printje. Het broek gedeelte heeft een koraalroze tijgerprint met blauw. Bij de borst een leuk detail door het merk logo. De jumpsuit gaat gemakkelijk aan want je hebt door de drukknopen geen gepiel met lastige knoopjes. Verder zit in de taille een elastische band met tunnelkoord. Ook leuk om de broekspijpen wat op te rollen en er zomerse slippertjes onder te dragen.

Deze jumpsuit van NoNo shop je nu bij KO&FLO. Hij valt prima op maat, Alizée draagt maat 122/128 en ze is rond de 1.24 lang.

Liefs, Elise

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *