WIN slippers van ZEBRA!

WOW, wat krijgen we een paar warme dagen!!! Hoogtijd dus om slippers te gaan shoppen mocht je dit nog niet gedaan hebben. Een fijn slippertje hoort bij de zomer en is ideaal voor op vakantie. Maar ook buiten de vakantie om lopen de meiden hier het liefst op een slippertje bij warm weer.

En Zebra Trends heeft deze zomer weer toffe slippers voor zowel de meiden als de jongens. Voor de meiden heb je de keuze uit diverse kleurtjes die perfect matchen bij de zomerse outfits. Leuke stippen op het voetbed en gezellige bloemen bovenop, stuk voor stuk maken ze een zomerse outfit helemaal af!

Voor de jongens kun je kiezen uit groene of blauwe slippers met een dino of sterren printje. Ze hebben en stoffen teenband en de kleine maatjes hebben een elastieken hielbandje.

De slippers zijn verkrijgbaar vanaf maat 23/24 tot en met maat 35/36. En deze week maak je kans op een paar Zebra slippers voor een jongen of meisje! Meedoen is simpel:

  • Like Little Style Guide op Facebook
  • Volg Little Style Guide op Instagram;
  • Volg Zebra Trends op Instagram;
  • Vermeld onder het bericht op Facebook of je jongens slippers of meiden slipper wilt winnen en in welke maat;
  • Delen van het bericht en vrienden taggen vergroot je winkans!

 

Maandag 22 mei maak ik de gelukkige winnaar bekend, succes!!

Liefs, Elise

 

5 gedachten over “WIN slippers van ZEBRA!

  1. Meisjes slippers mt 27. Ze zijn gek op slippers, sneakers, schoenen. Leuk hoor en lopen overal zo,op weg.

  2. Mijn zoontje ziet mij sinds kort weer op slippers lopen (YES, mooi weer) en nu wil hij ook slippers want die heeft hij nog niet. Dit is een mooie kans om daar verandering in te brengen dacht ik zo 😉 Wij gaan dus voor jongensslippers in maat 27.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *