Summerlook met Bizonders

Ik hou er zooooo van, ZON!! Ben echt een zonnemens en het kan me niet warm genoeg zijn. En in de zomer heb je voor de kids van die fijne accesoires om alles op te leuken. Een kek zomerhoedje en een coole zonnebril op en ze voelde zich al een hele dame hihi.

Van de webshop Bizonders mochten we een super leuk zomerhoedje en een zonnebril van Le Big reviewen. En waar kun je het nu beter uittesten dan onder de Franse zon? Het zomerhoedje is gemaakt van riet en is perfect voor kids tussen de 3 en ongeveer 9 jaar, e.a. natuurlijk afhankelijk van de hoofdomtrek. Alizée is bijna 8 jaar en dit hoedje zit echt perfect. Dus zelfs met een zeebriesje blijft het hoedje goed zitten. Een zonnehoedje staat niet alleen leuk, het is ook erg fijn om de zon wat uit het gezicht te houden. Dit zomerhoedje van Bizonders is in diverse kleuren verkrijgbaar. Alizée draagt de roze variant, maar je hebt hem ook nog in het oranje, wit, cobalt blauw, coral en mint groen. Zo kun je de kleur kiezen die het beste matcht met de bikini of dat ene leuke zomerjurkje.

Over de bikini gesproken, die is van het prachtige Amerikaanse merk Stella Cove. Daarover later meer want over dit beachwear merk wil ik jullie graag nog veel meer laten zien.

En check die coole zonnebril van Le Big! Het piloot model zonnebril is ook voor de kids deze zomer nog steeds erg hot. De zonnebril is 1 maat en kan ook perfect door de wat grotere kids gedragen worden. Het is een metalen monteur en deze heeft een roze/goudkleurige kleur. De glazen zijn gemaakt van gespiegeld kunststof met UV400 bescherming (categorie 3). Als er op een zonnebril wordt vermeldt dat deze “UV 400” bescherming biedt, dan wordt er voldoende UV tegengehouden om veilig in de zon te kunnen vertoeven. Heel erg belangrijk ook voor kinderen om hun ogen goed tegen de zon te beschermen om schade aan de ogen door te veel zonlicht te voorkomen. Bij Bizonders is naast de roze kleur ook nog een coral kleur van deze Le Big zonnebril verkrijgbaar

Bizonders is echt DE webwinkel om de outfit van je dochter helemaal af te maken. Ze bieden een mooi assortiment aan leggings, sokken, tasjes, haaraccesoires, riempjes, hoedjes, sneakers, sieraden en slippers. Regelmatig wordt de websjop voorzien van weer nieuwe leuke spulletjes, echt een aanrader om eens een kijkje te nemen!

Liefs, Elise

 

1 gedachte over “Summerlook met Bizonders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *