Curaloe: Aloe Vera in a bottle

Tijdens onze vakantie op Curaçao waren we uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de Aloë Vera plantage van Curaloe. Super leuk om te mogen zien hoe een product van A tot Z gemaakt wordt. En wat voor een product, want ben jij al bekend met de producten van Curaloe?

Echt even verder lezen hoor, want ik kan het iedereen aanraden om deze producten te gebruiken. Ik ben super enthousiast over hun goede werking, en dat voor het hele gezin!

En nog meer goed nieuws, want tegenwoordig zijn een aantal producten van Curaloe exclusief bij Etos verkrijgbaar. En tot en met 25 augustus ontvang je 25% korting op deze producten.

De basis van de producten is de Aloë Vera, een natuurlijk ingrediënt die een heelzame werking heeft ons lichaam.

Op de plantage op Curaçao groeien zo’n 100.000 Aloë Vera planten, wachtend tot zij verwerkt kunnen worden in misschien wel een van de meest natuurlijke cosmetica producten ter wereld!

Tijdens de rondleiding hebben we kunnen zien hoe zo’n mooi cosmeticaproduct tot stand komt. Wat mij opviel is dat gedurende dit gehele productieproces veel aandacht is voor kwaliteit en veel handmatige werkzaamheden worden verricht.

Om jullie een beeld te geven van dit productieproces hieronder de film van Curaloe, van plant tot fles.

Curaloe, the plant in an bottle

Super interessant toch?

Maar wat maakt de cosmetica producten van Curaloe nu zo bijzonder en onderscheidend?

Het verschil zit hem in de hoeveelheid aloë vera wat in de producten wordt verwerkt. Deze concentratie is velen malen hoger dan bij andere cosmetica producten. Hierdoor hebben de producten een nog betere voedende en helende werking.

En wat ik zelf zo ideaal vind is dat de producten gemaakt worden met natuurlijke ingrediënten, je weet dus wat je op je huid smeert en kunt en daarom ook super goed voor je kinderen gebruiken.

Een ander voordeel is dat de crèmes en gels voor diverse huidaandoeningen te gebruiken is. De aloë vera voedt en versnelt de wondgenezing. De aloë vera gel kan daarom perfect bij wondjes, ook brandwonden gebruikt worden. De aloë vera gel werkt ontstekend remmend zonder bijwerkingen. Tevens zorgt de aloë vera gel voor een snellere wondgenezing.

Rimpels willen we op een bepaalde leeftijg allemaal natuurlijk tegenhouden. De aloë vera is een prachtig medicijn voor de huid. Het hydrateert, voedt en kalmeert de huid. Daarnaast helpt aloë vera bij het genereren van nieuw huidweefsel. Met de producten van Curaloe creëer je dus een fris en jong uiterlijk.

Wat is het fijn dat een aantal producten tegenwoordig exclusief bij Etos verkrijgbaar is! Tegenwoordig kun je hier de volgende producten van Curaloe shoppen:

1: Curaloe body gel met maar liefst 95% aan aloë vera! Een heerlijke bodygel die je huid verzorgt, fijn als aftersun maar ook ideaal bij brandwonden, psioriasis, acné en eczeem, schaafwonden, groeistriemen en insectenbeten. Eigenlijk dus een must-have om in je huishouden te hebben. De gel trekt lekker snel tot diep in de huid in, ideaal!

2: Curaloe facial gel, deze gel speciaal voor het gezicht bestaat ook uit 95% aloe vera. Het is een heerlijke serum die ook voor de gevoelige gezichtshuid gebruikt kan worden. De gel helpt rimpels te bestrijden, maar is ook heel goed te gebruiken bij acne, eczeem en het verminden van littekenweefsel.

3: Curaloe all purpose cream: deze rijke crème is, zoals de naam al zegt, te gebruiken voor vele toepassingen. Een droge huid, koortslip, hormonale vlekken, allergische reacties en het verlichten van ouderdomsvlekken. Door het hoge percentage aloë vera kan het over het gehele lichaam gebruikt worden, de crème is dus ook geschikt als dag- of nachtcrème voor een droge huid.

Hier in huis hebben we nu standaard de producten van Curaloe op voorraad, een prachtig mooi en natuurlijk product en je staat verstelt van de goede werking. Shop de producten nu bij Etos. Het gehele assortiment van Curaloe is ook online verkrijgbaar in hun eigen webshop.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *