Jubel, leopard lipstick! 2e levering nu verkrijgbaar!

Wist je dat de tweede levering van Jubel, met als thema Leopard Lipstick, vanaf heden verkrijgbaar is? En dat deze o.a. bestaat uit een heel fijn panterprintje gecombineerd met rood? Als je het mij vraagt een heerlijke combinatie.

Uit deze tweede levering mogen we van Jubel zo’n leuk setje reviewen. Een setje waar je deze winter heel veel plezier van gaat hebben. En het rokje is zelfs het hele jaar door perfect te dragen. Want aangezien de temperaturen weer flink gestegen zijn, kun je het rokje ook gewoon leuk combineren met een shirtje.

Elodie draagt het panter rokje in een leuk skatermodel. Een fijn rokje met in de taille een zachte elastische tailleband. Leuk om nu met kniekousen te dragen, en dan straks met een maillot. Die leuke maillot is trouwens ook van Jubel, grappig toch hè met die hartjes op de knieën.

Het rode shirt heeft op voorop een leuke Boom Boom print. Het gestrikte deel aan de voorkant geeft een leuk accent aan het shirt. De rode kleur matcht perfect met de panterprint.

Om het geheel af te maken draagt Elodie de geknoopte panterprint haarband. Elodie is rond de 1.30 lang en draagt de set in maat 140.

Het rokje vind ik iets korter vallen, dus mocht je twijfelen over de maat dan zou ik die een maatje groter nemen.

Heb je trouwens die mooie schoenen al gespot? Die komen uit de nieuwe wintercollectie van Koel4kids. Nog niet verkrijgbaar maar binnenkort online en dan zal ik jullie er meer van laten zien.

De totale Jubel set shop je bij Paradekids.

X

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *