Recycle capsule collectie van LoveStation22

Een jurkje wat gemaakt is van petflessen? Ik wist even niet wat ik hoorde, maar het is echt ze! Voor winter 2019 heeft Zazi Brands een nieuwtje. Ze hebben voor Lovestation22 een capsule collectie ontwikkeld dat volledig gemaakt is uit 100% gerecyclede stof.

Ze hebben een klein thema in zwart wit toegevoegd, die gemaakt is in French Terry of Single Jersey. De samenstelling van deze stoffen is 80% katoen- gerecycled uit snij afval- en 20% polyester, gewonnen uit gerecyclede petflessen.

Hoe bijzonder is dat zeg! Ik was natuurlijk wel heel benieuwd naar deze collectie. En van Heidikidsfashion mocht ik een mooi jurkje uit de capsule collectie van Lovestation22 reviewen. Een te gek zwart/wit jurkje, lekker stoer en zo geinig met die allover print van bijtjes.

De stof voelt ook super fijn aan. Lovestation22 werkt al jaren met biologische katoen, dit is al een stuk minder belastend voor het milieu dan regulier katoen. Maar gerecyclede stof gaat nog een heel stuk verder en is nog minder belastend voor mens en milieu.

Het is een super fijn model jurkje, lekker sweater model wat losjes valt. De achterkant is ook verrassend leuk met de witte strepen en de afbeelding van een bij. Élodie is rond de 1.30 lang en draagt maat 134/140 van het jurkje. Wij hebben het jurkje gecombineerd met een zwarte panty, met een zwarte legging ook een optie.

En had je die leuke strik in het haar van Élodie al gespot? Die krijg je van Heidikidsfashion gratis bij een bestelling uit de nieuwe collectie, helemaal in de stijl van het item wat je koopt. Geweldig toch!

De stoere zwarte boots zijn van Bristol en online verkrijgbaar.

X

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *