De Döll beanie, cool en praktisch!

Wat een heerlijke zomerse dagen met tropische temperaturen de afgelopen dagen. En ook de komende dagen blijft de zon nog goed schijnen. Niets is fijner voor kids om dan de hele dag lekker buiten te spelen, maar let er dan wel op dat hun hoofd niet oververhit raakt. Gebruik een leuk zomerhoedje om de zon uit hun gezicht te houden maar wist je dat er ook hele toffe beanies zijn die speciaal zijn gemaakt om het hoofd te beschermen tegen de hitte van de zon?

Bij Bizonders shop je nu de beanies van het merk Döll. Deze beanies beschermen het hoofd en oren tegen wind en zon en biedt een UV-beschermingsfactor van 30. Zo kunnen ze heerlijk buiten spelen, op het strand, in de tuin of speeltuin met een optimale bescherming.

De beanie is gemaakt van elastische katoen en sluit daardoor perfect aan op het hoofd. Omdat niet ieder hoofd even groot is zijn er verschillende maten verkrijgbaar, en op de site van Bizonders zijn de maten per hoofdomtrek duidelijk vermeld.

Naast het feit dat deze beanies heel praktisch en verantwoord zijn vind ik ze ook gewoon erg stoer en lekker eigenzinnig staan. Zowel voor de boys als de girls natuurlijk. Echt een aanrader om straks mee te nemen in de koffer als je in de zomervakantie de zon op gaat zoeken.

 

 

Enne, shop vandaag nog deze beanies van Döll tegen een wel heel aantrekkelijke prijs, je ontvangt namelijk vandaag nog maar liefst 40% korting op deze beanies! Ze zijn in verschillende kleuren en printjes verkrijgbaar en je shopt ze hier.

Liefs, Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *