Stella Cove, prachtige beachwear

Onlangs kwam ik in contact met Stella Cove en mocht een heel pakket aan swimwear voor ze reviewen, nou dat is (op z’n Amerikaans gezegd) best wel awesome! Want de zwemkleding van Stella Cove is niet zomaar rechttoe rechtaan, nee alle items hebben wel iets speciaals en zijn gemaakt van uitzonderlijke goede kwaliteit. Hoewel de meiden collectie een stuk uitgebreider is hebben ze ook voor jongens gave beach shorts.

Stella Cove is een merk in het hogere segment beachwear. Het is dan ook alleen verkrijgbaar in exclusieve shops. De zwemkleding kan helemaal afgetyled worden met o.a. matchende kaftans, zomerschoenen en zonnebrillen. De collectie bestaat uit een groot aanbod aan badpakken, bikini’s, boardshorts, sun protectie tops, jurkjes etc.

Tijdens de afgelopen dagen heb ik diverse bikini’s uitvoerig getest op pasvorm en kwaliteit. Regelmatig hangen bovenstukjes half omhoog na een duik in het zwembad. De bovenstukjes van deze Stella Cove bikini’s blijven verbazend goed op z’n plaats, ook na een hele dag actief op het strand en in het water. Élodie speelt en zit graag op het strand en aan het eind van de dag dacht ik oeps, als ik dat zand er nog maar vanaf krijg! In het verleden heb ik wel eens bikini’s voor de meiden gehad waarbij het broekje na 1 stranddag al vies was en waarbij ik het zand er niet meer uit kreeg. Ik heb de bikini’s aan het eind van de dag gewoon goed uitgespoeld en kreeg zonder al te veel moeite ook de kleinste zandkorreltjes eruit.

Dus ja, ik ben echt groot fan van de Stella Cove swimwear. En ja, er hangt wel een prijskaartje aan, het is niet goedkoop. Gemiddeld betaal je zo’n 40 tot 45 euro voor een bikini. Maar van de andere kant als je ziet hoeveel ze een bikini tijdens de zomervakantie dragen, dat is meer dan 1 jurkje waar vaak hetzelfde prijskaartje aan hangt.

Is er dan geen enkel nadeel? Ja eentje, dat Stella Cove helaas nog niet in een Nederlandse shop verkrijgbaar is. Maar je kunt eenvoudig via hun eigen webshop bestellen en ze hebben een super snelle levering. Qua pasvorm vind ik het goed op maat vallen dus je kunt gewoon de maat aanhouden die je normaal ook zou kiezen.

 

Liefs, Elise

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *