KIK-KID play, enjoy & wear

Kinderen horen te spelen. Leren, contact leggen, ontdekken. Hun kleren moeten dat niet belemmeren, maar stimuleren. Kindermode van KIK-KID zit altijd lekker, laat bewegingsvrijheid om lekker vrij te kunnen spelen. De stoffen voelen prettig aan zodat ieder kind er zich happy in voelt.

De stoffen zijn sterk en de kwaliteit is van een hoog niveau. Ook na veel dragen en wassen blijft de kleur en elasticiteit behouden. Vaak dragen de jongeren broertjes en zusjes de kleertjes nog waar de oudsten uit gegroeid zijn – en ze vinden het nog leuk ook.

Ontwerpster Ineke Grovenstein begon als eenmanszaak in 1996 met het haken van adembenemend lieve en mooie mutsen.  Al snel ontwikkelde Ineke draagbare en minder arbeidsintensieve mutsen en kleding, waarbij de speelse stijl behouden bleef. Het beeldmerk van KIK-KID,de ronde ‘Speedy’ muts werd bedacht. Nu, bijna twintig jaar later, is dit nog steeds een van de best verkochte items van het merk.

Uit de zomercollectie komt dit groene zomerjurkje met bijbehorende legging met allover print. In eerste instantie kies ik niet snel voor de kleur groen. Waarom weet ik eigenlijk ook niet want toen ik het jurkje bij Élodie aan zag dacht ik alleen maar wauw wat een te gekke kleur! De soepele stof van het jurkje is het tweede punt wat mij opviel. Het is gemaakt van 95% tencel en 5% elastane. Het jurkje voelt lekker dun en soepel aan waardoor het een fijn zomers jurkje is. Het jurkje heeft een allover stiksel wat het geheel een speelse look geeft. Verder een leuk V-halsje een opgestikt zakje onderaan en in de taille een koordje in dezelfde kleur groen. Ook de bijbehorende legging is van een soepele stof gemaakt en heeft een fijne pasvorm. 

KIK-KID is een merk wat speelse kleding maakt en echt een eigen stijl heeft. De stoffen zijn gemakkelijk te wassen en blijven jarenlang mooi. Vind je duurzame kleding belangrijk dan moet je echt eens een kijkje nemen op de webshop van KIK-KID. De kleding valt op maat tot iets ruimer, Élodie draagt maat 116 en is rond de 1.18 lang. Het jurkje shop je hier.

Liefs, Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *