Souza!, betoverend mooi!

Souza! kent iedereen denk ik wel van de prachtige (verkleed)jurken. Maar wist je dat Souza! minstens zulke mooie sieraden heeft? In de mooiste kleuren en met de meest prachtige bedels en kralen. Ik weet niet hoe het met jullie meiden gesteld is maar die van mij zijn helemaal gek op sieraden en frutsels. Het zijn net kraaien die helemaal blij worden van mooie blinkende kralen. Dus oh oh ze sprongen een gat in de lucht toen ze een pakket van Souza! ontvingen. En de doos alleen al is een cadeautje op zich, zo mooi!

Mijn meiden kunnen goed kibbelen maar als het erop aan komt zijn ze elkaars beste vriendinnen en is hun band goud waard. Wat is er dan mooier om samen een vriendschapsarmband en ketting te mogen dragen? Deze prachtige mintkleurige armbandjes en kettingen moesten natuurlijk mee op vakantie, en ja Souza! zorgt ervoor dat het een betoverend plaatje is die twee samen. Dat is waar het bij Souza! ook om draait, een betoverende mooie sfeer creëren waarbij de kinderen zich even in een sprookje wanen. Maar sprookjes bestaan echt en met deze sieraden voelt ieder meisje zich een echte prinses. Prachtig cadeau om te geven voor een verjaardag, en ook leuk om aan je beste vriendinnetje te geven. Voor dat ene vriendinnetje wat speciaal is voor jou.

De vriendschapsarmbandjes zijn gemaakt met kralen, lint en een vlinderhanger. De kettingen hebben een leuk kwastje, een ‘friend’hangertje en een vlinderhanger. De armbandjes zijn heel gemakkelijk op iedere gewenste maat te verstellen.

De sieraden van Souza! zijn ook heel goed betaalbaar dus ideaal om te geven als cadeautje. Voor het setje met de twee vriendschapsarmbandjes betaal je € 5,25 en voor de twee vriendschapskettingen € 4,75.  Dat zijn mooie prijsjes om als cadeautje te geven voor een kinderfeestje vind ik.

En dan het tasje! Daar wordt je toch helemaal verliefd op?? Élodie is een echt prinsesje dus dit geheel gevlochten mintgroene tasje is perfect voor haar. De tas is prachtig versierd met mooie bloemen en heeft een schattig strikje op het hengsel. Deze kindertas ‘Xanthe’ is verkrijgbaar in de kleuren navy, mint groen, crème en roze. Dit tasje kost € 13,95.

Shop informatie: alle items van Souza! zijn via de webshop van Souza! verkrijgbaar, klik hier om naar de webshop te gaan. Ook leuk om Souza! op Facebook en Instagram te volgen! Ik heb nog veel meer moois van Souza! wat ik jullie binnenkort zal laten zien.

De prachtige jurkjes zijn van No Labelcompany, ideaal voor de echte summerlook! Je shopt ze hier.

Liefs, Elise

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *