De nieuwste rage: Lock Stars!

Lock Stars: alleen jij hebt de sleutel tot je geheimen!

Maak nu kennis met een nieuwe verzamelrage van Hasbro, vanaf heden exclusief bij Intertoys verkrijgbaar! Check snel het onderstaande filmpje waarin Alizée jullie alles over de Lock Stars verteld en laat zien. En ja de volgende keer film ik horizontaal.. oeps.. foutje.. maar hey de vlog is wel echt tof!

https://www.youtube.com/watch?v=oWboWAra-Ok&feature=youtu.be

En wat vind jij ervan? Super leuk toch? De hippe Lock Stars zijn genummerde slotjes in 6 categorieën die je openmaakt met je eigen persoonlijke sleuteltje, zo bewaar je jouw diepste geheimen in dit kleine figuurtje. Net zoals je je geheimen alleen deelt met je beste vriend(in). De collectie speelt ook in op het fenomeen kleding en tassen versieren met allerlei gadgets om je eigenheid te benadrukken. En kijk daar houden wij van! Zeker weten dat deze grappige slotjes de nieuwe schoolpleinrage gaan worden.

Elk figuurtje heeft een eigen persoonlijkheid, voor elk wat wils dus. Met ontzettend veel verschillende karakters, is het tijd in de Lock Stars gekte te ontgrendelen en al jouw favorieten te verzamelen. Want de verzamelfactor is groot! Hang ze aan je rugzak of schoenen en creëer je eigen stijl.

Met het bijbehorende sleuteltje maak je het figuurtje open en ontdek je een kleine verrassing die erin verstopt zit. Alleen ij bepaalt wie het slotje mag openen. Er zijn wel meer dan 100 verschillende knotsgekke Lock Stars.

De eerste serie Lock Stars is nu bij Intertoys verkrijgbaar. Daarna wordt er regelmatig een nieuwe serie uitgebracht. Vanaf half augustus zijn ze echt overal verkrijgbaar.

Ze zijn leuk vanaf een jaar of 4 en ze zijn voor 5,99 euro te koop.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *