MIM PI: Smile and the world smiles with you

Wat werden we een tijd geleden verrast met een prachtig pakket wat we van Leonora, de eigenaresse van Mim Pi, mochten ontvangen! Vol met de meeste prachtige kleding, want wat is Mim Pi toch een mooi meisjesmerk. Vrolijke en mooie details en dit alles gemaakt van de mooiste stoffen.

Je merkt in alles dat Mim Pi gemaakt is met heel veel liefde. Liefde voor kleding, liefde voor kleur en details en liefde voor een kwalitatief mooi product. De zomercollectie bestaat uit verschillende thema’s die onderling prima weer te combineren zijn. Je wordt gewoon compleet verliefd op de zeemeermin opdrukken of wat denk van mooi gekleurde unicorns? Sprookjesachtig en lief, zo kan de zomercollectie zeker genoemd worden. Mim Pi laat meisjes stralen, die van mij in ieder geval wel! Het jurkje wat ik jullie in dit blog laat zijn is echt een favoriet zomerjurkje van Élodie.

Wist je dat Mim Pi het heel belangrijk vindt om de kleding onder goede werkomstandigheden te laten maken en van duurzame materialen. Er wordt al 15 jaar samen gewerkt met dezelfde fabrieken en naaiateliers, hierdoor kennen ze de werkomstandigheden van de werknemers als geen ander. Er wordt gezorgd dat ze goed loon ontvangen en onder normale werktijden werken.

Dit halterjurkje is een echte blikvanger en zo ideaal voor de warme zomerse dagen. Ik viel gelijk voor het prachtige kunstwerk op de voorkant. Deze is voorzien van een kunstig borduurwerk waarbij de neon roze en blauwe glitter lovertjes een ware eye catcher zijn. Prachtig toch? Ik hou ervan!

Super tof vind ik ook de multicolor gekruisde elastische banden, deze zijn soepel en sluiten perfect aan. Deze elastische band komt ook weer terug in de taille als mooi accent. Plus dat het jurkje hierdoor heel mooi valt.

Prachtig jurkje toch? Dit jurkje is via de webshop van Mim Pi nog te bestellen in diverse maten. Qua maat valt het prima op maat, Élodie draagt maat 128 bij een lengte van zo’n 1.25.

De leuke roze slippertjes komen uit de zomercollectie van Zebra, o.a. bij Paradekids te koop.

Binnenkort laat ik jullie nog een ander mooi jurkje zien van Mim Pi dus blijf de blog in de gaten houden!

x

Elise

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *