Een snoepje van een jurkje: bobbi ravioli

Ik kan niet anders zeggen, maar dit is echt een snoepje van een jurkje! Uit jurkje komt uit de wintercollectie van bobbi ravioli, een merk wat ik al wel langer ken maar waarvan ik nog nooit iets in de kast had hangen. Daarom was ik heel erg benieuwd naar de pasvorm, stof, kwaliteit e.d. Met Eliëtte, eigenaresse van het merk, had ik een leuk contact en ze stuurde me dit jurkje op om te reviewen.

Goed eerst eens iets over bobbi ravioli zelf. Het is een merk wat zich alleen op meisjes richt van 2 tot en met 10 jaar (maat 86/92 t/m 146/152).

Fris, energiek en zin in het leven: dat zijn de kenmerken van bobbi ravioli. Dit jonge kinderkledingmerk richt zich op hippe meisjes van 2 tot en met 10 jaar. bobbi ravioli maakt gebruik van frisse, preppy kleuren met verrassende details. De style is te omschrijven als ‘less is more’.  De jurkjes zijn stuk voor stuk tijdloos en hebben een perfecte pasvorm.

Toen ik het pakketje open maakte was ik verrast door de zachte stof van het jurkje. De jurkjes van bobbi ravioli worden in Portugal gemaakt van biologisch katoen waarin elastaan zit. De stof is bovendien afgewerkt met een carbonic finishlaag. Hierdoor voelt de stof super zacht en draagt het heerlijk. bobbi ravioli vindt het belangrijk om alleen de beste kwaliteit te bieden en om daarbij ook respect te hebben voor mens en milieu. Een super mooie gedachten die tot uiting komt in een prachtige meisjescollectie!

Élodie draagt het jurkje model ‘Pheline’. Het jurkje heeft een donkerblauw met grijze streep met aan de achterzijde een ceintuurtje. Het leuke aan dit jurkje is dat je er echt je eigen draai aan geeft. Links op de borst heeft het een jurkje een drukapplicatie waardoor je in een handomdraai een totaal verschillende look kunt creëren. De bloemen en strikken zijn los verkrijgbaar in felle en frisse kleuren. Ik kreeg bij het jurkje de roze strik wat het jurkje extra feestelijk maakt. Standaard zit bij ieder jurkje 1 strik en losse strikken of bloemen zijn eenvoudig los te bestellen.

Het jurkje valt heeft een super mooie pasvorm, Élodie draagt maat 122/128 van het jurkje. Deze heeft een lengte van 67 cm en valt daarom meer als een 122. Als je dochter graag fluweelzachte jurkjes draagt dan kan ik je de jurkjes van bobbi ravioli echt aanbevelen.

x

Elise

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *