Give-away Nobell’

Wat een super mooi merk is NoBell’ toch! En Alizée werd door ze verrast met echt een pareltje van een jurk. En het leuke is, we mogen van NoBell’ dit jurkje in een maat naar keuze aan iemand van jullie weg geven!! Super leuk toch?

Echt een plaatje is dit navy kleurige jurkje. Zonder al te veel poespas, want dat heeft dit jurkje niet nodig. Door de eenvoud en door het mooie model is hij gewoon prachtig!

Het jurkje is gemaakt van een wat dikker stofje met lichte glans wat lekker zacht aanvoelt. In de stof zit een lichte stretch voor extra draagcomfort. Het jurkje sluit door middel van een ritssluiting op de rug. Door het wat hogere halsje heeft het jurkje ook een elegante en moderne look, en de contrastbies aan 1 kant geeft het weer een sportieve twist. Met dit jurkje kun je alle kanten uit, prachtig voor een feestje maar ook perfect voor naar school.

Vanuit de taille loopt het jurkje wat wijder uit. Een plaatje om te zien en mag eigenlijk niet ontbreken in de kledingkast van je dochter. Dit jurkje is o.a. bij Ko&Flo en Merkmeisjeskleding verkrijgbaar. Alizée draagt maat 134/140 van het jurkje bij een lengte van 1.31.

GIVE-AWAY!!

Van Nobell mogen we iemand van jullie heel blij gaan maken met dit jurkje in de maat naar keuze! Meedoen is simpel:

  • Like de facebookpagina van NoBell’;
  • Like de facebookpagina van Little Style Guide;
  • Like de Instagrampagina van NoBell’
  • Like de Instagrampagina van Little Style Guide;
  • Like en deel het bericht openbaar;
  • Laat in een reactie onder het facebookbericht weten in welke maat je het jurkje wilt winnen;
  • Tag eventueel je vriendinnen die deze actie niet mogen missen!

Woensdag 15 mei maak ik de gelukkige winnaar bekend, succes!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *