Be cool with BK Footwear

Dat was fijn thuiskomen na onze vakantie op Ibiza. Er lag een heel mooi pakket op ons te wachten, namelijk die van bkfootwear. Bij het open maken werden de meiden super enthousiast. Snap ik ook wel, want de sneakers van British Knights zijn zo mega gaaf.

Ieder jaar heeft British Knights zulke gave kids sneakers in de meest geweldige printjes en kleuren. Ik vind het ideale sneakers voor kids, ze zijn super stevig en kunnen dus heel goed tegen een stootje. Daarnaast zijn ze gewoon hartstikke hip, en ze zijn praktisch in gebruik. Want door de klittenband en de elastische veters gaan ze binnen no time aan en uit.

Het flamingo printje staat in deze summer collectie centraal, super zomers en vrolijk! De meiden hebben zelf hun sneakers uitgezocht. Alizée heeft gekozen voor het model DEE in een allover flamingo printje. Zulke hoge sneakers vind ik super stoer staan, zowel onder een jeans als onder een korte broek of jurkje. De flamingo print is perfect te combineren met alle zomerse outfits en vallen lekker op.

Een witte sneakers lastig om schoon te houden? Nee hoor, de sneakers van Élodie zijn super eenvoudig schoon te houden omdat ze gemaakt zijn van pu materiaal. Easy een doekje eroverheen en klaar!

Deze witte British Knights model ROCOheeft aan de bovenkant een toffe roze flamingo print. Dit hoge model geeft tevens een goede ondersteuning aan de voet en enkel.

Qua maat vallen zo gewoon goed op maat, dus je kunt gewoon je eigen maat aanhouden. Bestellen gaat heel eenvoudig via de website van Britsh Knights Verzending is gratis en bestel je voor 15.00 dan heb je ze de volgende werkdag al binnen! Super easy toch? Check daarom snel en kies jouw favoriete paar British Knights sneakers uit!

X

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *