Het Koningsdagjurkje van Bobbi Ravioli

Rood, wit, blauw, deze kleuren spelen op Koningsdag natuurlijk de hoofdrol. En ik heb voor jullie de tip voor HET jurkje wat die dag perfect gedragen kan worden. Maar uiteraard niet alleen die ene dag, zeker weten dat jouw dochter de hele zomer zal stralen in jurkje KIEK van bobbi ravioli

bobbi ravioli is een fris en energiek merk wat zich richt op hippe meisjes van 2 tot en met een jaar of 10. Super fijne jurkjes in een tijdloos model en met een perfecte pasvorm.

Waar bobbi ravioli verder bekend om staat zijn de jurkjes met drukknoop. Met de verschillende drukkerapplicaties kun je naar hartelust combineren. Met steeds weer een andere strik of bloem tover je in een handomdraai weer een nieuwe look tevoorschijn.

Verder voelen de jurkjes zo mega zacht aan, wat een heerlijk stofje voor kinderen om te dragen! De jurkjes worden in Portugal gemaakt van biologisch katoen waarin elastaan zit. De stof is bovendien afgewerkt met een carbonic finishlaag. Hierdoor voelt de stof super comfortabel en zacht aan.

Het stoere donkerblauw-wit gestreepte jurkje wat Élodie draagt heeft leuke rode details in de bies en het ceintuurtje. Dit ceintuurtje kun je trouwens zowel aan de voorkant als aan de achterkant strikken. De eerste strik als applicatie krijg je altijd bij het jurkje cadeau, en je kunt heel eenvoudig extra bloemen of strikken los bij bestellen.

Élodie draagt het jurkje in maat 134/140, ze is rond de 1.29 lang en deze maat zit haar perfect. Bestel vandaag nog dit jurkje van bobbi ravioli en je dochter loopt er op Koningsdag super feestelijk bij!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *