Shoppen bij PINCSALE

Ken jij PINCSALE al? Hou je van shoppen, van leuke merkkleding en korting? Lees dan snel verder want dan heb ik de ultieme shoptip voor je!

Gisteren was ik op uitnodiging van PINCSALE welkom bij hun samplesale in Oisterwijk. Nu vraag je je af, ok wat is dat dan zo’n samplesale, en wat kan ik daarvan verwachten. PINCSALE organiseert 1x per maand een samplesale. Soms met alleen dameskleding, of alleen kinderkleding of gecombineerd. Tijdens deze samplesale worden met hoge kortingen de samples verkocht van vele bekende merken. De ene keer tref je items uit de nieuwe collecties aan, de andere keer items van een seizoen daarvoor. Maar in ieder geval altijd nieuwe items van topmerken tegen hoge kortingen. De kortingen liggen tussen de 40 en zelfs 70%.

Ik had nog nooit een samplesale van PINCSALE bezocht dus was erg benieuwd. Dit weekend, vandaag dus en maandag (1e Paasdag) kun je shoppen in de mooie Brabantse plaats Oisterwijk. Voor ons maar een klein half uurtje rijden, maar ook al kom je van wat verder, ik kan je verzekeren het is zeker de moeite waard. Bij binnenkomst viel het me gelijk op dat alles zo netjes was. Alles per categorie (jongen/meisjes) gesorteerd en alles per maat. Op die manier kun je direct goed shoppen, en mocht je er onverhoopt niet uit komen dan zijn er lieve meiden in de shop die je goed kunnen helpen.

Qua merkenaanbod was het voor de meiden heel divers. Vooral veel Nik&Nik, een merk waar de meiden heel erg fan van zijn. Maar daarnaast heb ik ook mooie items zien hangen van o.a. little10days, ByBar, Moodstreet, Le Big, Petrol, Ao76, Relish. Het loont echt om even goed te snuffelen in de rekken zodat je de mooiste pareltjes er tussenuit kan halen. Verder ook leuk swimwear van diverse merken, schoenen en accesoires. Ook veel leuke zomerjassen en jeans jasjes. Kortom, ik zou zeggen rij vandaag nog of maandag naar de PINCSALE in Oisterwijk en ga lekker met je kids shoppen. Enne Oisterwijk zelf is trouwens een super mooi plaatsje. In de straat waar PINCSALE nu tijdelijk zit kun je ook een terrasje pakken. Dus na het shoppen lekker in het zonnetje op het terras, niet verkeerd toch?

Openingstijden samplesale in Oisterwijk: Zaterdag 20 april van 10.00 tot 18.00 Maandag (2e Paasdag) van 11.00 tot 17.00 Adres: Dorpstraat 27 Oisterwijk

Mocht het je vandaag of maandag nu niet lukken, check dan de website van PINCSALE. Daar worden alle samplesales met data en locatie aangekondigd.

Check hieronder de outfits die de meiden hebben uitgezocht!

X

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *