Glam look met B.Nosy

Is jouw dochter klaar voor de ultieme glam look? Met deze outfit gaat dat helemaal goed komen. Want check dat rokje! Meer glam dan dit kun je haast niet krijgen hoor, wat een fijne eye catcher.

Vanaf de eerste collectie van B.Nosy hangt dit merk al in de kast van de meiden. Logisch ook want ieder seizoen wordt er weer een fantastische collectie bedacht. Als lid van het B.Nosy mama panel heb ik de eer om 2 keer paar jaar met de ontwerpers rond de tafel te mogen om de nieuwe schetsen van de nieuwe collecties, en later de samples te mogen bekijken. Hoe tof is dat zeg, om het eerst zo op papier en het later daadwerkelijk in de winkel te zien hangen.

Op de eerste tekeningen vond ik dit rokje al te gek, en in het echt nog gaver! Het rokje heeft een gecoate metallic look in een mooie blauwe kleur. Zeker weten dat je hiermee lekker opvalt! Lekker zit de elastische tailleband die roze met wit gestreept is.

Omdat het rokje natuurlijk al best in het oog springt vind ik zelf een wat rustiger shirtje er het mooist op. Dit roze shirtheeft op de voorkant allover geborduurde wimpers en matcht super leuk met het rokje door de blauwe afwerking bij de mouwtjes.

Élodie is 1.27 lang en draagt maat 134/140 van dit setje, deze maat heeft ze zeker nodig. Het rokje valt niet zo heel lang namelijk. Bij Paradekids kun je dit setje nog in diverse maten shoppen, super leuk!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *