Schoolfotoboek van StippelZ

Deze week stond in het schoolnieuws de datum waarop de schoolfotograaf weer langs gaat komen. Ik hoop ieder jaar weer dat er een beetje fatsoenlijke foto’s worden gemaakt, in het verleden was ik helaas niet altijd positief verrast zullen we maar zeggen.

Maar hoe dan ook, wel altijd leuk om de schoolfoto’s te hebben, al is het maar leuk voor later. Maar hoe zorg je er nu voor dat al die schoolfoto’s door de jaren heen netjes bewaard blijven? Nou, ik heb de tip hoor!

Want hoe leuk is dit schoolfotoboek van StippelZ met eigen naam erop? Een prachtig album met een te gek design. Een album waarvan ik zeker weet dat ze er later vol trots in zullen bladeren.

Het album biedt voldoende ruimte om alle klassenfoto’s in te plakken en daarnaast nog lekker veel ruimte voor overige foto’s. En steeds kun je er zelf een leuke tekst bij schrijven. Gelijk dus een mooi naslagwerk voor de gehele basisschoolperiode. Zo lijkt het me leuk om er bijvoorbeeld ook foto’s in te plannen van schoolactiviteiten. Een foto van de jaarlijkse sportdag, of schoolreisje of ander leuk uitstapje.

Het schoolfotoalbum voelt lekker stevig aan en heeft zowel aan de voor- als achterkant een stevige plastic kaft. Ook de bladzijde zijn mooi dik zodat hij ook na jaren er perfect uit blijft zien.

Het bestellen gaat super eenvoudig, ga naar de webshop van StippelZ. Vervolgens kies je voor invulboeken en daar kun je kiezen uit verschillende versies. Ook voor verjaardagen en de babyshower zijn er leuke boeken te vinden. Als je kiest voor het schoolfotoboek met naam kun je zelf de betreffende naam invoeren en je kunt kiezen in welk lettertype en kleur de naam moet komen. Dus je kunt het album helemaal naar je eigen smaak maken, handig toch?

En als je toch op de webshop van StippelZ bent snuffel vooral dan eens verder want ik kan je verzekeren dat ik zoveel leuks zag! Want wat dacht van van een koffertje met naam? Leuke en originele cadeautjes voor de juf of meester en te leuke houten cadeautjes met naam. Shopse!!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *