Glitza: glitter tattoos

Begrijp me niet verkeerd hoor, ik vind het heelrijk dat de meiden vakantie hebben. Maar soms is het wel een uitdaging om ze bezig te houden. Ze kunnen zich vaak prima zelf bezig houden maar er zijn af en toe van die momenten dat ik alleen maar hoor “maaammmm ik verveel me, wat gaan we doen?” Herkenbaar? Vast wel!

Daarom in dit blog iets wat super leuk is om de kids mee bezig te houden, namelijk glitter tattoos! Hier zijn ze gek op tattoos, neppe wel te verstaan. En als het dan met een glitter is dan zijn ze helemaal blij. Van Glitza mochten we een pakketje met glitter tattoos uitproberen, en ik kan je verzekeren dit was een groot succes met een mooi resultaat.

In het pakket zitten twee verschillende kleuren glitter, een kwastje, een gebruiksaanwijzing en de nodige tattoos. Met name de meiden zullen deze tattoos tof vinden. Wat ik zelf een groot voordeel vind is dat de meiden echt prima met de glitter tattoos zelf overweg kunnen. Het gebruik is heel simpel. Je knipt de gewenste tattoo uit, je plakt hem op de huid, even wrijven dat het iets warmer wordt. Vervolgens verwijder je het velletje en daarna breng je de glitters aan. De tattoos blijven aardig lang zitten, zo’n dag of 5 dat ze er mooi uit blijven zien.

Wat ook grappig is dat je de tattoos niet alleen op de huid kunt gebruiken maar ook op verschillende materialen, zoals glas en textiel. Zo gaan we bijvoorbeeld binnenkort ook de etui oppimpen, grappig toch? In ieder geval een hele goede tip om die meiden in de vakantie lekker bezig te houden.

De Glitza tattoos shop je o.a. bij Bol.com en Wehkamp.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *