Chaos & Order W18 stoer en sjiek

Als er één merk is die ik dit seizoen heel verrassend vind is het Chaos and Order! De nieuwe wintercollectie is het beste te omschrijven als stoer en sjiek. En nu hoor ik je denken, dat is wel een beetje een tegenovergestelde. Ja klopt, maar Chaos&Order heeft deze twee stijltjes perfect weten te combineren. En dat is zo tof, want zo is er voor ieder meisje genoeg keuze.

De collectie bestaat uit twee kleurthema’s. In het eerste thema worden de kleuren olijf, zwart en roze perfect met elkaar gecombineerd. De gouden details door middel van borduursels, tapes en koordjes geven de kleding een extra shiny look.

Deze winter niet weg te denken, de velours stoffen. En ook deze stof is veelvuldig in de collectie van Chaos and Order terug te vinden. Heerlijk zacht, grotendeels bestaande uit katoen en het heeft een beetje een glansje, heerlijk om de winter mee in te gaan. In de collectie zitten zowel truien als jurkjes en broeken die gemaakt zijn van deze zachte velours stof. Het leuke aan deze stof vind ik dat je er zelf een eigen draai aan kunt geven. Zou kun je een sjieke stijl creëren door te kiezen voor een jurkje in zwart velours met gouden details. Of je kiest juist voor stoer door de velours broek te combineren met de zwarte velours trui.
Bij het navy thema is gebruik gemaakt van gele details, een aantal in de vorm van een allover vossenprintje. Zo blijft ook het speelse karakter behouden maar kunnen teens ook zeker weten goed slagen bij Chaos and Order. Want wil je iets stoerder dan kies je voor een sterrenprint als detail.
Mijn favoriete setjes heb ik al gemaakt en daar laat ik jullie uiteraard graag binnenkort meer van zien!
x
Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *