Longlivethequeen review

In a world where there is so much of everything, we are on a journey to search for materials that are already there.

En dat is de statement van het prachtige merk long live the queen. Een Nederlands merk, bijzonder in in het gebruik van materiaal en ontwerpen. Een merk wat bij je moet passen maar ook zeker een merk wat je moet voelen en aan moet hebben om het te ervaren.

De collecties worden heel bewust gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van organic stoffen. En dit voel je! Zo zacht en zo vol van kwaliteit. De verschillende collecties vullen elkaar perfect aan, de zomeritems kunnen goed met de winteritems gecombineerd worden zodat je het hele jaar door de meest mooie outfits kunt combineren.

Onlangs werd ik verrast met een prachtig pakket aan winterkleding voor de meiden, super dank je wel Hetty (eigenaresse van long live the queen).

Ik ben me ervan bewust dat misschien sommige wat moeten wennen aan de kleding van long live the queen. Het merk is misschien niet het meest commerciële merk als je het vergelijkt met andere merken. Maar hou je van een niet doorsnee look, kleding die gemaakt is op een eco vriendelijke manier en van zeer duurzame stoffen dan past long live the queen goed bij je.

Vorige week op een avond waarbij de zomerzon goed aanwezig was gingen we naar een maisveld om foto’s te maken van één van de jurkjes van long live the queen. Een prachtig jurkje met ruffles die een toffe raw edge look hebben. Het jurkje is gemaakt van 50% rose en 50% katoen. Rose is een biologisch afbreekbare stof en heerlijk zacht. Het jurkje heeft een mooie all-over tekstprint. Een droomjurkje als je het mij vraagt, kijk maar mee!

Onder het jurkje heb ik nu even niets gedaan, uiteraard is dat te koud voor in de winter maar dan is het jurkje tof te dragen met bijvoorbeeld een grof gebreide grijze maillot. Door het fijne stofje is dit jurkje al heel snel te dragen. En wordt het deze winter heel koud dan draag je hem met een leuk vest erover. En over vesten gesproken, ook daarvan heb ik een hele mooie van long live the queen ontvangen, die zie je de volgende keer..

De gehele collectie shop je op de site van long live the queen zelf en het jurkje vind je hier.

x

Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *