Shop Quapi bij Merkmeisjeskleding REVIEW

Aangezien de temperatuur nu flink is gedaald, een perfect moment om al die mooie nieuwe wintercollecties te gaan showen. Vandaag een mooie set uit de collectie van Quapi winter 2018 die ik voor de webshop Merkmeisjeskleding mocht reviewen. Net als ook de voorgaande seizoenen heb ik daar wederom een mooie samenwerking mee. En met twee meiden kan dat eigenlijk niet anders, want door het super gevarieerde merkenaanbod kan ik voor beide meiden altijd de meest leuke outfits scoren. Ze hebben ook deze winter weer ontzettend veel leuke meidenmerken zoals B.Nosy, KIEstone, Chaos&Order, NoNo, O’Chill en Quapi dus.

Merkmeisjeskleding stuurde me een super tof  Quapi jurkje op, en deze komt uit de eerste levering van Quapi kinderkleding. De legergroene kleur wordt mooi afgewisseld met de lime groene kleur. Wat een frisse combinatie! En dit alles overgoten met een panterprint sausje, ik zeg JA super tof!

Voordeel van dit Quapi jurkje is dat het gemaakt is van een niet zo’n dikke stof waardoor het jurkje al snel gedragen kan worden. Leuk detail aan het jurkje is het touwtje in de taille wat je kunt strikken. Het jurkje is aan de onderkant rond afgewerkt met een split aan de zijkant zodat je dochter er zich prima in kan bewegen. Ook door de lichte stretch in de stof een ideaal jurkje wat heerlijk zit!!

Het jurkje heeft een slanke pasvorm en zit daardoor mooi aangesloten. Élodie draagt maat 122/128 van het jurkje en de maillot bij een lengte van ronde de 1.27. De maillot, ook van Quapi, past trouwens heel mooi bij dit jurkje en heeft een warme groene kleur.

De roze laarsjes zijn van Koel4kids, wel nog uit de zomercollectie maar zo goed door te dragen ook in de winter. Dit model laarsje komt straks in de nieuwe wintercollectie vast weer terug.

Wist je trouwens dat de 2e levering van Quapi ook al als pre-order bij Merkmeisjeskleding verkrijgbaar is? Neem maar eens snel een kijkje op de webshop, shopse!

x

Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *