Ibiza style met de Kleertjesfabriek review

Een wit jurkje vond ik eerst wat riskant, want tja, zie je daar niet iedere vlek op? Maar echt, je moet van me aannemen, dit jurkje is een topper voor deze zomer! En je hoeft er echt niet voor op Ibiza te zijn wil je deze Ibiza stijl creëren. Want met dit jurkje aan steel je vanzelf de show.

Afgelopen mei vakantie waren we op Ibiza, en van de Kleertjesfabriek mochten we dit prachtige jurkje van Retour meenemen. Wat een ideaal zomerjurkje, gemaakt van een hele fijne dunne stof. Met lange mouwen maar juist door het dunne stofje zeker niet te warm. Het valt heel losjes langs het lichaam en is prachtig afgewerkt met diverse geborduurde neon roze accenten. Wanneer je op Ibiza bent kan een bezoekje aan Ibiza stad natuurlijk niet ontbreken. Wij vinden het een geweldige stad, mooie haven met de meest luxe jachten, gezellige terrasjes, leuke shops en de bekende wirwar straatjes in het oude gedeelte. Het jurkje van Retour past natuurlijk perfect in dit sfeertje.

Het rokgedeelte is gevoerd dus je hoeft niet bang te zijn dat het door zal schijnen. Of je nu een feestje hebt, of een fijn zomers jurkje voor de vakantie zoekt, dit jurkje kan ik je zeer zeker aanbevelen. In de taille zit een wat breder licht elastisch gedeelte voor een leuk accent. Op die manier kan je het jurkje leuk opbloezen. Deze elastische accenten zitten ook bij de uiteinde van de mouwen.

Alizée draagt onder het jurkje nog een dun topje in dezelfde kleur als de geborduurde accenten. Uiteraard kan het jurkje ook prima zonder top eronder gedragen worden, maar dat is meer wat ze zelf graag fijn vinden zitten. Qua maat valt het jurkje wat ruimer vind ik, Alizée draagt maat 122/128 van het jurkje en ze heeft nog voldoende groeiruimte om het de hele zomer lekker door te kunnen dragen. Alizée is verknocht aan haar superstar sneakers, maar met een roze slippertje van Zebra trends eronder maak je het weer wat meer zomers. Het jurkje shop je hier.

Wist je dat je nu bij de Kleertjesfabriek met een wel hele fijne korting kunt shoppen? Dit jurkje bijvoorbeeld koop je nu van 59,95 euro maar maar 39,99 euro! Kijk, dat is nog eens een fijne korting! En als je dan toch op de site van de Kleertjesfabriek zit kijk dan vooral ook eens bij de andere leuke items die ze verkoopt! Je vindt er o.a. de merken Retour, Indian Blue Jeans, Baker Bridge, Jake Fischer, Pepe jeans en KIEstone. En zoveel voor jongens als voor meiden!

Echt een webshop om te onthouden, want door de persoonlijke service en contact is echt de klant is koning principe van toepassing! Iedere aankoop die je binnenkrijgt voelt als een feestje, en dat willen we toch allemaal?

x

Elise

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *