Vesper summer review part 2

Zo leuk is dat, als je twee of meer meiden hebt, je ze met de collectie van Vesper tof kunt matchen. De verschillende kleur thema’s bestaan uit een grote variatie aan jurkjes, rokjes en shirtjes. Omdat Alizée ook heel graag een shirtje met een kort broek draagt viel haar keuze op het roze shirtje wat aan de onderkant leuk geknoopt kan worden. Dat geeft het shirtje een wat stoerdere look, voor meiden die van hip houden. Op de voorkant een witte opdruk met ‘ The Wonder Girl’. Ideaal shirtje om te dragen op bijvoorbeeld een korte jeans.

Élodie is van de jurkjes en gelukkig biedt vesper daar genoeg keuze in. Dit jurkje heeft een rokgedeelte van plissé en bestaat uit twee lagen. Vooral de kleurencombinatie van het fuchsia roze met het blauw is mooi. Deze zomer zie je nu ook veel in de kidsfashion de gekruiste elastische banden, zowel bij tops als bij jurkjes. De bandjes van dit Vesper jurkje voelen lekker zacht aan en sluiten ook perfect aan op de rug.

De zomerse slippertjes die Élodie draagt komen uit de nieuwste zomercollectie van Zebra trends! Je gaat ze nog regelmatig terugkomen in de blogs, want door de vele verschillende kleurtjes zijn ze met iedere outfit leuk te combineren. Nu o.a. bij Paradekids verkrijgbaar, heb je interesse stuur dan via facebook een pb naar Paradekids.

Beide meiden dragen maat 128 van de kleding en dit zit mooi qua lengte en breedte. Het jurkje is nu met 25% korting verkrijgbaar bij Kinderkledingtekoop en kost nu 28,46 euro. En ook het shirtje shop je nu met deze fijne korting voor maar 24,71 euro.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *