Vesper summer review part 1

Ben je op zoek naar een leuk en hip betaalbaar merk voor je meiden? Lees dan snel verder want de komende drie dagen laat ik jullie steeds een andere outfit zien uit de summer 2018 collectie van Vesper kidswear!

Een item waar ik direct verliefd op werd is dit jurkje, ik viel voor de prachtige achterkant en Élodie is op haar beurt verliefd op tule.

Maar goed, eerst eens iets over Vesper zelf. Vesper kenmerkt zich door haar hippe, eigenzinnig en hier en daar stoere collectie. Vesperv richt zich op meiden in maat 92 tot en met maat 164. Kids vinden het fijn om comfortabele kleding te dragen maar het moet natuurlijk wel hip zijn. En daar heeft Vesper met deze zomercollectie goed op in gespeeld. De collectie bestaat uit vrolijke gekleurde jurkjes, rokjes, shirtjes, leggings en vestjes in hippe printen. Super fijn is dat de items onderling goed met elkaar te combineren zijn. Dus ook ideaal als je 2 of meer meiden hebt dat je ze leuk samen kunt matchen.

Tijdens onze vakantie op Ibiza hebben we natuurlijk Vesper meegenomen! Want dit zomerjurkje is ideaal voor de warme zomerse dagen die we nu gelukkig ook hier in Nederland hebben.

De onderkant van de jurk bestaat uit 3 lagen. De bovenste 2 lagen zijn gemaakt van tule, daardoor valt het heel mooi. In de taille zit een gekleurde elastische band als mooi accent. En dan die achterkant, tja, die is in mijn ogen toch wel super gaaf. die bandjes zijn op een kunstzinnige wijze geknoopt en dit geeft een super gaaf effect.

Vesper werkt met enkele maten en valt niet super groot. Élodie draagt maat 128 van het jurkje en ik schat haar nu zo rond de 1.24 lang en normaal postuur. Bij de shop Kinderkledingtekoop  is het jurkje nu met maar liefst 25% korting te koop! Voor nog geen 30 euro heb je echt een prachtig zomers jurkje in huis.

x

Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *