Indian Blue Jeans: girl power!

Soms heb je dat hè, dat je een outfit ziet en je dan denkt, ja dat is echt helemaal voor je zoon of dochter. En eigenlijk is de eer voor Alizée zelf want ze heeft deze outfit van Indian Blue Jeans helemaal zelf uitgekozen. Ze weet precies wat ze wilt en tja, dan staat het gewoon ook helemaal te gek.

Indian Blue Jeans zorgt er deze zomer wederom voor dat alle girls & boys er weer fantastisch cool bij lopen. Stoer en hip volgens de laatste trends. Deze collectie zit weer vol stoere items voor de perfecte outfit. De girls kunnen alle kanten uit, fijne jeans met shirtjes of sweaters. En draagt jouw dame liever rokjes of jurkjes? Geen probleem, want ook die heeft Indian Blue Jeans in de collectie.

Hoodies schijnen het helemaal te zijn bij de teens, dus deze knal gele hooded sweater viel ook gelijk bij Alizée in de smaak. En wat is hij zacht!! Ik denk zo maar dat dit één van de favo items gaat worden dit seizoen.

De hoodie heeft een cropped fit en op de borst een kleine print. Leuk is het kleine witte randje bij de muts als accent.

Aangezien onze liefde voor de flare pants nog steeds groot is hebben we de hoodie gecombineerd met de te gekke zwarte flare pants van Indian Blue Jeans. Hoe tof die combi met de gele bies aan de zijkant! Deze broek heeft een fijne sportieve look en een flare pijp. Toffe sneakers eronder maken deze outfit helemaal compleet.

Alizée draagt deze outfit in maat 140 en is zo’n 1.35 lang. Deze maat zit haar perfect. Indian Blue Jeans heeft haar complete collectie in haar webshop staan, ook leuk om de flare pants te combineren met één van de vele leuke shirtjes voor als het straks wat warmer wordt.

X

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *