Lovely O’Chill

De summer collectie van O’Chill is precies zoals jullie van ze gewend zijn: veel allover prints, lekker kleurrijk en in vrolijke stijlen. In deze eerste levering spelen de kleuren navy, roze en rood/oranje de hoofdrol. Deze mix staat garant voor een vrolijke zomer!

Wat is het toch weer heerlijk om al die mooie kleurrijke zomerse outfits vast te mogen leggen. Deze outfit heeft Élodie zelf uitgekozen en het is ook echt helemaal haar ding en stijl. Ze is gek op flare pants, dus zo blij dat O’Chill ook zo’n soort broek in de nieuwe collectie heeft zitten.

Deze flare pants is gemaakt van een heerlijke sweatstof, dat staat niet alleen tof, het zit ook mega fijn. En dan die panterprint! Lekker opvallend, daar moet je natuurlijk van houden, maar wij vinden hem geweldig! Élodie kan goed deze kleurtjes hebben en door het te combineren met een wat rustiger shirtje en vest hou je een goede balans.

Het shirtje is een verrassing, met op de voorkant de letters LO en op de achterkant VE. Ook leuk om met je BFF dit shirtje te dragen want het shirtje is ook verkrijgbaar waarbij op de voorkant VE staan en op de achterkant LO. Zo leuk en origineel bedacht weer van O’Chill.

Om dit setje al gelijk al lekker te kunnen dragen combineer je het met het navy vest. Net als het shirtje heeft dit vest ook een leuke achterkant met hierop sisterhood.

Ik weet nu al dat deze set met heel veel plezier hier gedragen gaat worden. Even als maatadvies: Élodie is 1.34 cm lang en draagt deze set in maat 140/146. Met haar hoge Fila’s is de lengte van de flare pants prima. Ook het shirtje en het vest zitten haar goed, met nog voldoende groeiruimte richting de zomer toe.

Ook zin om O’Chill te shoppen? Dat kan, Merkmeisjeskleding verkoopt naast deze outfit nog veel meer leuks van de nieuwe collectie van O’Chill. Shopse!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *