It’s a sunny day with LOOXS!

En hebben jullie ook zo heerlijk genoten van de zon dit weekend? Laten we hopen dat het nog lang lekker weer mag blijven en vanaf nu gewoon steeds iets warmer mag gaan worden. Want iedereen wil toch al die mooie nieuwe collecties aan? Zonde om ze in de kast te laten liggen omdat het nog te fris is. Dit setje van Looxs is perfect voor het Nederlandse lente weer.

Geel, echt wel DE kleur die we deze zomer veelvuldig gaan zien. En wat een fijne kleur is het ook, zo zonnig, daar worden we vrolijk van!

Bij de prachtige winkel Belle&Beau verkopen ze een groot deel van de collectie van Looxs. En woon je niet in de beurt van Heusden of Oisterwijk dan kun je heel simpel online alles bestellen. Ook dit setje vond ik bij Bellee&Beau en echt mega blij mee want het is echt een topper.

De panterbroek is zo’n broek die heerlijk zit door de zachte stof. En zo makkelijk met van alles ook te combineren. Het is een mooi slim fit model broekje met een elastische tailleband met tunnelkoord. Verder steekzakken voor en sierzakken achter. Er zit een kleine lurex glitter in die gelukkig niet kriebelt.

Chill is Alizée op het lijf geschreven, want als er iemand is die uitermate goed kan chillen dan is het zij wel! Dus dit shirtje werd dan ook direct door Alizée goedgekeurd. De tekst applicatie is met een structuur en het stofje van het shirt voelt lekker zacht aan.

Check ook even Alizée haar nieuwe sneakers! Vans zijn altijd goed natuurlijk en deze paarse kleur vond ik net weer even wat anders. Makkelijk aan te trekken ook door de elastische veters.

Looxs valt niet heel groot, Alizée is 1.30 lang en draagt de set in maat 140 en die maat zit haar perfect. Shop de complete set bij Belle&Beau.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *