No Drama Queen, just a RETOUR girl!

En daar was de lente, de zon, die heerlijke warmte waar we allemaal zo naar toe hebben geleefd. Dit weekend was optimaal voor het terras en dat zijn we dan ook gaan doen. Lekker aan de haven, bootjes kijken, hapje en drankje erbij, helemaal goed! Laten we hopen dat we nog veel van dit soort heerlijke dagen gaan krijgen.

Want het is niet alleen super relaxt zo in het zonnetje, al die leuke zomerkleding kan ook lekker de kast uit en gedragen worden. En wat word ik blij van de collectie van Retour!! Ben dan ook zo blij dat ik dit seizoen weer zo’n toffe samenwerking met ze mag hebben. Het merk past ook echt bij Alizée en het liefst zou ze er alles wel van willen hebben. Lekker hip en stoer, perfecte match als je het mij vraagt.

En die broek die ze jullie mag showen, echt een toppertje hoor! Helemaal van nu door de streep en het wat wijdere model. De broek heeft een wat hogere pasvorm en een leuk strikceintuur. Aan de zijkant steekzakjes en aan de achterkant zitten sierzakjes.

Dit is een ideaal broekje om lekker mee te mix & matchen. Ik twijfelde eerst of dit shirtje er leuk op zou staan, want zouden die strepen niet te druk zijn samen? Maar niets is minder waar, ik vind het echt een top combinatie. Een beetje een drama queen is ze wel hoor, ze zit op musicalles en kan heel dramatisch een rol vervullen haha. En check ook even dat panterprintje aan de bovenkant, te leuk toch?

De collectie van Retour shop je heel eenvoudig via hun eigen webshop. Alizée is 1.30 lang en draagt maat 9 van deze set en dit staat gelijk aan maat 134/140. De eerste SS19 levering staat nu online en de webshop wordt steeds aangevuld met nieuwe items. Uiteraard gaan we jullie nog veel meer leuks van Retour laten zien!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *