Jubel summer 2019 Seaview

Ik ben in een jubel stemming hoor, want oh oh wat is Jubel weer leuk deze zomer!!! Ok, slechte woordgrap maar jullie begrijpen me vast wel.

Jubel heeft het weer voor elkaar om een prachtige zomercollectie te maken, een collectie die bestaat uit meerdere leveringen met ieder hun eigen thema.

Het eerste thema is vanaf nu verkrijgbaar online en in de stenen winkels en heeft het thema: Seaview. En zoals de naam al een beetje doet vermoeden vormen in dit thema de maritime kleurtjes rood, wit en blauw de boventoon. Maar natuurlijk kan ook de kleur roze niet ontbreken.

Bij het zien van deze eerste levering krijg je een echt mediterraans gevoel. Ik zie de meiden al lopen langs de boulevard, kijkend naar de glinstering van de zee. De collectie heeft een fijne nautische twist met een frisse look. Er is gebruik gemaakt van leuke eigenwijze printjes. Printjes waarvan ik zeker weet dat meisjes dit helemaal leuk gaan vinden.

De collectie bestaat uit diverse items zodat ieder meisje helemaal happy in Jubel rond kan lopen. Want naast jurkjes en rokjes zijn er ook toffe korte broekjes en een lange broek verkrijgbaar.

Jubel is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 140 en is o.a. bij Paradekids verkrijgbaar (de collectie zal hier zo spoedig mogelijk online bij komen, een pb sturen kan altijd mocht je iets gezien hebben wat je wilt bestellen).

Kijk mee naar de eerste beelden van de nieuwste Jubel collectie! En Élodie gaat jullie deze week nog een hele mooie set aan showen.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *