O’Chill summer GIVEAWAY

Een collectie waar heel veel super nieuwsgierig naar zijn is die van O’Chill. En eindelijk is de collectie verkrijgbaar en mag ik hiervan de beelden laten zien! En nog heel leuk nieuws.. in samenwerking met O’Chill mag ik een setje naar keuze weggeven!

O’Chill heeft dit seizoen twee leveringen, de eerste levering is vanaf vandaag verkrijgbaar o.a. bij Merkmeisjeskleding. En ik kan je verzekeren, van deze levering ga je helemaal vrolijk worden! Want de collectie bestaat uit sprankelende kleuren en vrolijke printjes. Als we daar nog een zonnetje bij denken is het feest helemaal compleet.

Nou ga er lekker rustig voor zitten, pak een kop koffie en maak voor jezelf een lijstje met de absolute musthaves. Ik heb die van mij al gemaakt hoor!

Zoals we van O’Chill gewend zijn is er ook dit seizoen goed gebruik gemaakt van heldere kleuren. Ze hebben goed gekeken naar wat meisjes leuk vinden, dat zijn mooie kleurencombinaties en leuke printjes. Vrolijke bloemenprintjes worden leuk gecombineerd met een printje met milkshakes. Ook de hartjes print is niet weg te denken bij O’Chill. Shirtjes, jurkjes en rokjes met een allover hartjes print waarbij rood en de frisse kleur groen perfect op elkaar afgestemd zijn. Wat ook goed afgestemd is zijn de bijpassen kniekousen, en hoe leuk ook matchende haarelastieken die dit seizoen in de collectie zitten. Ook de leopard print ontbreekt niet, door O’Chill in een roze variant gecombineerd.

Het leuke van deze eerste levering is dat hier heel wat te mix matchen valt, ook heel handig zijn de leuke korte broekjes, en natuurlijk de vestjes zodat alles al lekker snel te dragen valt. Uiteraard ga ik snel wat verschillende setjes van O’Chill reviewen, dus hou vrijdag de blog in de gaten..

En nu natuurlijk de GIVEAWAY, want zoals al aangegeven maak je kans op een setje naar keuze uit de eerste levering van O’Chill. Meedoen is simpel:

  • like de Facebookpagina van LittleStyleGuide en van O’Chill
  • volg LittleStyleGuide ook op Instagram
  • het taggen van vrienden onder het bericht op Facebook geeft je een extra winkans
  • ga naar de website van O’Chill en zoek jouw favoriete setje uit
  • vermeld onder het Facebookbericht welk setje in welke maat jij graag wilt winnen
  • deel het Facebook bericht openbaar
  • Heb je instagram? Kijk dan vrijdag 18 januari naar de nieuwste post op LittleStyleGuide want ook daar kun je meedoen aan deze giveaway!

Deze giveaway loopt tot en met 25 januari, succes!!

X

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *