KIEstone, limited edition autumn collectie

Wat een prachtige kleuren nu in de natuur. De bladeren van de bomen kleuren nu mooi geel en oranje, en deze kleuren zijn ook terug te vinden in de limited autumn collectie van KIEstone.

En van deze collectie word ik echt heel erg blij, want check even de outfit die Alizée aan heeft! Ik ben verliefd hoor, en dat was al toen ik het pakketje ging uitpakken. Ik heb het al vaker gezegd, de stoffen die KIEstone gebruikt zijn zo mooi en van zo’n hoge kwaliteit. Tel daarbij op de perfecte pasvorm en hippe looks en dan is voor mij het plaatje compleet.

Deze outfit vind ik ook echt een plaatje, een outfit die Alizée al heel vaak heeft gedragen, en dat zegt natuurlijk genoeg. Ik hou van die mooie oranje roest kleur, een kleur die nu zo goed in het modebeeld past. De flared pants heeft een hip check ruitje en een iets uitlopende broekspijp. Er zit een fijne stretch in de stof en de elastische tailleband is voorzien van een tunnelkoord.

En check dan hoe leuk die corduroy blouse is. Gemaakt van een wat bredere ribstof met leuke borstzakken en een drukknoopsluiting. Onder de blouse draagt Alizée een colletje, gemaakt van een fijn ribstofje en het is een aansluitend model, ideaal om dus ook onder iets te dragen.

Alizée is 1.36 lang en draagt deze outfit van KIEstone in maat 134/140. Wil je ook deze outfit shoppen, kijk dan eens op de site van Kinderkleding-tekoop en Kixx-online.

X

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *