Stay Fab met Moodstreet

Met Moodstreet kun je er iedere dag absolutely FAB uitzien! De ene dag stoer, de andere dag girly, in een broek, rokje of jurk, met Moodstreet kun je alle kanten op.

De kleur van deze sweater van Moodstreet sprak me gelijk aan. Wat een fijne frisse kleur groen, ik dacht volgens mij moet die super tof bij Élodie gaan staan. En gelukkig had ik dat aardig goed ingeschat, want al zeg ik het zelf, ik vind hem zo tof staan. Omdat het tijdens dit seizoen vaak sweater weather is vind ik dit soort sweaters in fijne jogstof ideaal. Lekker warm en het zit natuurlijk heerlijk.

En de sweater is door de allover zilveren sterrenprint natuurlijk ook super voor de aanloop naar de feestdagen. Het geruite rokje van Moodstreet matcht perfect bij de sweater omdat er in de ruit dezelfde kleur groen loopt.

De maillot maakt deze outfit helemaal af, tof door de groene en witte streep aan de zijkant.

Merkmeisjeskleding verkoopt de sweater nog in een paar maten, en voor het rokje kun je bij Kixx-online terecht. Élodie draagt de totale set in maat 134/140.

Stay Fab!

X

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *