Disney On Ice: Magisch IJsfestival

Wat hebben we een geweldig mooie avond gisteren gehad. Op uitnodiging mochten we aanwezig zijn bij Disney On Ice, een prachtige betoverende show.

Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy waren van de partij om samen een geweldig ijsspektakel neer te zetten. Een talentenjacht vol favoriete Disney figuren uit het Disney koninkrijk! Avontuurlijke momenten uit Disney’s Vaiana , Frozen , De Kleine Zeemeermin , Rapunzel en Belle en het Beest werden afgewisseld met komische Disney figuren die hun unieke talenten aan Mickey Mouse en zijn vrienden laten zien.

De top van schaatstalent over de hele wereld doen aan deze show mee, en dat zie je. Wat werd er op hoog niveau geschaatst, dat was geweldig om te zien. De diverse acts wisselden elkaar in een mooi tempo op, en de ene act was nog mooier dan de andere.

Zo in aanloop naar de Feestdagen kan ik jullie Disney On Ice echt aanbevelen. Het is een show die zich perfect leent om met de hele familie heen te gaan. De acts zijn spannend, de outfits en decors prachtig gemaakt en de muziek is zoals we van Disney gewend zijn betoverend mooi.

Zeker weten een aanrader om er bijvoorbeeld in de komende Kerst vakantie heen te gaan. Disney On Ice vindt plaats van 11 t/m 29 december 2019 in Ahoy Rotterdam en Jaarbeurs Utrecht. Tickets verkrijgbaar vanaf € 16,50. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

X

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *