Let’s go wild met Lola Meis review

Ik geloof dat ik mijn liefde voor panter printjes doorgegeven heb aan mijn oudste.. Bij het open maken van het pakketje wat we van Lola Meis mochten ontvangen werd Alizée heel erg blij. Kijk mama zei ze, dit vind ik nou helemaal te gek! Yeah!! Een kind naar mijn hart!

Dus mocht je van panterpintjes houden lees dan zeker even verder.

Het panterprintje zagen we bij de eerdere leveringen van Lola Meis al terug komen. Daarom ook zo leuk dat deze nieuwe items nu uitgeleverd zijn, zo kun je fijn mix&matchen. De laatste items die nu uitgeleverd zijn de panterblouse en het panterrokje. Beide zijn gemaakt van heel fijn soepel vallend stofje. De blouse is een kort model en als het samen met het rokje gedragen wordt lijkt het wel een jurkje. Voor een stoer effect is de blouse ook super leuk op een grijze of zwarte jeans. Het rokje is echt zo’n kledingstuk waar je alle kanten mee uit kunt. Natuurlijk perfect met Lola Meis te combineren maar kan ook super goed met andere merken. En vind je de blouse en het rokje samen te veel panter dan is een zwart effe coltruitje op het rokje ook heel mooi en stijlvol. En zelfs ook heel feestelijk voor de Kerst! Glitter zwarte panty eronder en klaar ben je!

De blouse sluit bij de uiteinden van de mouwen met een knoopje en heeft aan de binnenkant van de kraag een jeans stofje als accent. Wat ik een leuk detail aan het rokje vind is de gesmokte elastische tailleband die wat omhoog staat.

Het rokje en de blouse zijn gemaakt van 100% viscose. De pasvorm valt normaal tot iets kleiner is mijn ervaring. Alizée hangt soms nu net tussen maat 128 en 134 in. Deze set is maat 134/140 en zit goed met nog voldoende groeiruimte.

Nu nog in enkele maten bij Lola Meis verkrijgbaar dus zorg dat je er snel bij bent!

x

Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *