we have so much Quapi fun review

Deze vrolijke setjes van Quapi brengen wel direct vrolijkheid met zich mee. En dat is ook iets wat Quapi voor ogen heeft, vrolijke en kleurrijke kinderkleding maken waarin kinderen zich goed voelen. Mooie stoffen waarin kinderen zich lekker in kunnen bewegen en er ook nog eens hip uitzien! Leuk zijn de diverse details die steeds terugkomen. Het kan dan gaan om een opvallend printje of juist een leuke quote ergens op.

Deze details zie je ook goed terug bij de setjes die mijn meiden van Quapi mochten reviewen.

Élodie draagt een rokje in een opvallend leuk modelletje. Tof is het asymmetrische accent op de voorkant van het rokje. De kleur van het rokje is antraciet en  daardoor knallen de roze stippen er lekker vanaf. Het rokje heeft zoveel leuke accenten, de licht blauwe ritjes op de voorkant, de gele streep aan de zijkant en het tunnelkoord in de taille. Het shirtje is gemaakt van een heel soepel stofje waardoor het als een tweede huid aanvoelt en ook fijn door te dragen is richting het voorjaar! Terwijl ik er zelf vroeger een hekel aan had zijn ze hier gek op maillots. Het leuke aan deze antraciet kleurige maillot zijn de gestreepte roze strepen aan de buitenkant van het been. En oh, misschien denk je wel, die schoenen staan er qua kleur niet perfect bij maar die zijn nieuw, van Sinterklaas gekregen, en MOESTEN aan. Dus hey, alles hoeft natuurlijk ook niet perfect te zijn en als die meiden blij zijn dan vind ik het ook prima.

Alizée draagt een rokje wat qua model iets langer valt. Leuk grijs stofje met een lichte glitter erin verwerkt en onderaan twee witte strepen voor een sportieve look. Koukleum Alizée draagt graag laagjes en dit gele vest van Quapi is warm en zacht. Het vest heeft een leuke structuur en bij de boorden een zilveren glitter afwerking. Hoewel Alizée de kleur roze niet altijd meer kan waarderen vond ze de stof van deze legging wel heel fijn, het heeft een lichte glans voor een glamour look.

Deze setjes zijn verkrijgbaar bij kixx-online en 2cousins. 

Qua maat vind ik alles normaal uitvallen. De meiden dragen beide maat 122/128 bij een lengte van 1.23 en 1.28.

x

Elise

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *