long live the queen review part1

Super blij ben ik dat ik ook dit seizoen weer een hele fijne samenwerking mag hebben met long live the queen. Het is een prachtig merk om neer te zetten en ik laat jullie graag de komende periode wat verschillende setjes ervan zien. Helaas hier in Nederland nog geen zomerse temperaturen dus afgelopen zaterdag toen we de foto’s gingen maken lekker met de verwarming aan shooten.

Ken je het Nederlandse merk trouwens al? Echt even verder lezen en kijken hoor want weet zeker dat ook jij verliefd gaat worden.

Long live the queen is een merk dat draagcomfort, stijl en sustainability combineert in actuele collecties voor meisjes, die zijn gebaseerd op bestaande materialen. Om hun voetprint die ze achterlaten te reduceren, maakt het merk daarom in hun ontwerpen gebruik van materialen die er al zijn, zoals linten, knopen en stoffen.

In een wereld waarin al zoveel is van alles, probeert Long live the queen zoveel mogelijk met bestaande materialen te werken. Gecombineerd met duurzame jerseys en breisels is er een collectie tot stand gekomen van limited editions en easy to wear voor meisjes. Het motto van Long live the queen is: To reduce the footprint we leave behind and let our children live long and happily ever after. Mooi toch?

En niet alleen maar mooie woorden, nee, de collectie is gewoon prachtig! De beelden van deze zomercollectie zijn gemaakt op Ibiza, en dat typert ook wel een beetje deze collectie. Mooie zachte stoffen die koel om het lichaam vallen, originele printjes met hier en daar een romantische touch.

Het eerste setje wat ik jullie vandaag graag wil laten zien bestaat uit een losse top en een kort broekje. Een ideaal setje voor de warme zomerse dagen, en mocht het wat frisser zijn dan kan de top ook leuk onder een vestje worden gedragen. Deze zomerse top heeft een prachtig printje en smalle schouderbandjes. Aan de voorkant heeft het een striksluiting die naar wens wat aangetrokken kan worden.

De sporty short heeft een perfect contrast met de top. En wat zo fijn is aan deze short is de stof, heerlijk zachte terry sweatfabric! Deze short is in verschillende kleuren verkrijgbaar namelijk deze in de kleur  ‘rust’ maar ook in het blauw en groen. Een super fijn basis broekje waarvan ik vrijwel zeker weet dat je dit met heel veel leuke tops straks kunt gaan combineren.

Élodie draagt alles in maat 8. Deze maat zit perfect bij haar (lengte 1.25) dus vind het niet groot vallen. De collectie is voor meisjes tussen de 4 en 14 jaar. Ben je op zoek naar een merk dat net wat anders is, gemaakt is van de mooiste stoffen en met een mooie achterliggende boodschap neem dan echt eens een kijkje op de site van Long live the queen, alle items zijn hier te verkrijgen. Binnenkort laat ik jullie graag nog meer moois zien van Long live the queen!

x

Elise

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *