Longlivethequeen: een pure naturel look

Dit blog staat in het teken van puurheid, eenvoud en een naturel look. Voor het mooie merk Longlivethequeen mochten we deze set fotograferen, een set die het hele jaar door gedragen kan worden. Met blote benen in de zomer en met een legging en vest in de winter. En dat is ook wat Longlivethequeen voor ogen heeft, kleding die het hele jaar door gedragen kan worden, goed onderling met elkaar combineer is en daardoor kunnen de verschillende seizoenen moeiteloos op elkaar afgestemd worden.

Longlivethequeen is een Nederlands merk wat een ontzettende mooie eigen identiteit heeft en weet te behouden. En het is een merk, je houdt er van of niet. Ik ben iemand die echt van wel merken houdt, ik hou ervan om verschillende looks te creëren. Longlivethequeen is het merk waarmee ik de meeste combinaties vaak kan bedenken, ik persoonlijk vind het ook een merk dat best wat meer in the spotlight mag komen. De kleding is zo waanzinnig mooi van echt een steengoede kwaliteit waar je heel lang plezier van zult hebben.

Alizée draagt twee items uit de huidige wintercollectie. Het grijze jurkje is een wat wijder model gemaakt van crinkled cotton. Het voelt heel zacht aan en heeft aan de zijkant steekzakjes. Verder mooi afgewerkt door de knoopjes op de voorkant. Dit jurkje is ook verkrijgbaar in de kleuren inca gold en indigo.

En dan het vest, echt verliefd op zo’n vest. Zo tijdloos en toch helemaal van nu. Een prachtig grof gebreid vest met een wat ruimere look met leuke zakken op de voorkant. Tof zijn de grote knopen waarmee je het vest eventueel ook dicht kunt dragen. De kleur van dit vest vind ik echt fantastisch omdat het zo heerlijk te combineren is. Ze noemen deze kleur inca gold en naast deze kleur is het vest ook nog verkrijgbaar in het grijs en navy. Dit zijn van die vesten die ik zelf ook heel graag draag. Het vest heeft een bijzonder mooie samenstelling van 5% yak hair – 50% lambswool – 45% nylon. Deze samenstelling staat garant voor heel veel warmte. En ik was verrast want het vest kriebelt helemaal niet. Check voor de gehele collectie de website met webshop van Longlivethequeen.

x

Elise

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *