Longlivethequeen review

Een merk wat je echt een keer moet zien en vooral moet voelen dan is dat Longlivethequeen. Niet bij iedereen misschien even bekend, maar je moet zeker even verder lezen want dit merk is te mooi om er geen kennis mee te maken.

Het is een merk wat vooral veel sfeer met zich meebrengt. Dat kenmerkt zich in het design en de stoffen die gebruikt zijn.

Longlivethequeen is een merk dat draagcomfort, stijl en sustainability combineert in actuele collecties voor meisjes, die zijn gebaseerd op bestaande materialen. Om hun voetprint die ze achterlaten te reduceren, maakt het merk daarom in hun ontwerpen gebruik van materialen die er al zijn, zoals linten, knopen en stoffen.

In een wereld waarin al zoveel is van alles, probeert Longlivethequeen zoveel mogelijk met bestaande materialen te werken. Gecombineerd met duurzame jerseys en breisels is er een collectie tot stand gekomen van limited editions en easy to wear voor meisjes. Het motto van Long live the queen is: To reduce the footprint we leave behind and let our children live long and happily ever after. Mooi toch?

Van Longlivethequeen ontvingen we prachtige items waarvan ik dit jurkje jullie als eerste wil laten zien. Een jurkje met een hoog draagcomfort, want gemaakt van zo’n mega zachte badstof! Een heerlijk jurkje voor de zomer maar je kunt het ook prima bij iets mindere temperaturen dragen. Want combineer het jurkje dan eens met een legging en vestje.

Het jurkje is trouwens verkrijgbaar in die kleuren: geel met zand streep, een roze effe kleur en deze roze met bruine streep. Via de eigen webshop van long live the queen kun je de gehele collectie heel gemakkelijk bestellen. Maar wees er snel bij want ik heb al gezien dat sommige maten al op zijn. Élodie draagt trouwens maat 8 en dit zit perfect bij haar.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *