Be Amazed Like Flo

En tadaaaaaa, Like Flo staat online!!! Een merk waar veel van ons naar uit keken. In de voorgaande dagen zagen we steeds meer sneak peeks voorbij komen, dit om ons allemaal natuurlijk nog nieuwsgieriger te maken! En gisterenavond kwam het lookbook online. Iedereen natuurlijk als een gek een favo setje samengesteld toch? En dan nu eindelijk shoppen!

Ook wij zijn Flo fan vanaf het eerste uur, toen de meiden klein waren liepen ze al in Flo, en nog steeds dragen ze het graag. Hoewel Alizée wel echt haar eigen willetje gaat krijgen met wat ze aantrekt. Dus zonder haar shoppen wordt steeds moeilijker. Broeken zijn over het algemeen goed, maar rokjes en vooral jurkjes worden heel kritisch bekeken..

Maar deze broek vond ze dus wel helemaal te gek. Gelukkig, want ik ook! Ik ben altijd zo eigenwijs dat ik net een setje samenstel die je vrij weinig voorbij ziet komen.

Dit panterprintje is denk ik wel de favoriet uit de Flo collectie. We zagen natuurlijk al het jurkje hiervan, maar ik dacht dat doen we anders, wij kiezen voor de broek. Want hoe leuk is dit modelletje! Lekker een wijd losjes vallend broekje wat natuurlijk mega lekker in de zomer gedragen gaat worden. Lekker hip en op verschillende manieren te combineren. Beide shirtjes van Flo kunnen perfect op de broek gedragen worden, maar de shirtjes zijn natuurlijk ook leuk op een jeans en of kort broekje. Ideale shirtjes die ook bij de iets grotere meiden vast goed in de smaak zullen vallen.

Het setje kun je leuk afstylen met een tasje, zoals deze van Kidzzbelts. Want hey, je bent een dame of niet, een tasje hoort erbij. En check ook eens die mooie ketting van Klick-it! Wat een perfecte match! De gouden schoenen zijn van de Zara.

Wat zo ideaal is dat ze dit seizoen de onderstukken en jurkjes in enkele maten hebben uitgebracht. Op die manier zit je eigenlijk altijd goed qua maat. Alizée draagt van de shirtjes maat 140, die vind ik over het algemeen wat kleiner vallen, meer als een 134. Van de panter broek draagt ze maat 134 bij een lengte van 1.30. De broek mag best nog wat korter maar dat gaat zo richting de zomer vast goed komen, ze groeien immers ook nog iets.

Dit setje, en de gehele collectie van Flo is nu bij Ko&Flo verkrijgbaar, zowel online als in de stenen winkel in Oosterhout.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *