WINACTIE Brugklas, de tijd van mijn leven.

Deze week is de verfilming van van de populaire serie Brugklas in premiere gegaan. Helaas konden wij daar niet bij aanwezig zijn, maar.. we mochten wel de film met z’n allen kijken! En wat is nu fijner dan op een regenachtige zondag een leuke film te mogen kijken?

De serie Brugklas kijkt Alizée graag, ze weet precies wie wie is. En uiteraard kijk in regelmatig met een schuin oog mee. Zodoende weet ik nu ook wel zo’n beetje hoe de serie in elkaar zit en was daarom heel erg benieuwd naar de film.

Brugklas – De tijd van m’n leven gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dit nog wel wat Nola wil?

Ik vond de film echt leuk om samen met Alizée te kijken. De film is voor alle leeftijden geschikt maar ik denk dat voornamelijk kids zo vanaf een jaar of 9 de film zeker heel tof vinden. Als ze graag naar de serie Brugklas kijken weet ik zeker dat ze het een hele leuke film gaan vinden. De film draait nu in de bioscoop.

Meer ga ik natuurlijk niet over de film verklappen, je moet hem gewoon zelf gaan kijken! En ik help je daarmee een handje want je maakt deze week kans op 2 gratis bioscoopkaartjes! Super vet toch, leuk om samen met je zoon of dochter heen te gaan of laat ze samen met een vriend of vriendin gaan. Meedoen is super simpel:

Zondag 17 februari maak ik de winnaar bekend!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *