Milk Copenhagen launch february 24’th

Milk Copenhagen is één van de grootste Deense fashionbrands voor kids in het homeshopping segment. Het label is in 2008 opgericht en wordt inmiddels in Denemarken, Zweden, Finland, Noorwegen, Duitsland, Zwitserland en natuurlijk Nederland verkocht. Zoals aangeven wordt de kleding via homeshopping verkocht, de kleding is dus niet in een stenen winkel te koop maar wordt verkocht door de diverse shopping advisors.

Milk Copenhagen ontwerpt en produceert kleding voor kinderen vanaf 2 jaar tot 14 jaar. De stijl is eenvoudig met een unieke twist en spreekt zowel volwassen als kinderen aan die oog hebben voor leuke details en die houden van de nieuwste trends. Leuk aan de collectie is dat je er onderling eindeloos mee kunt mix matchen, ideaal!

De nieuwe SS8 collectie is vanaf 24 februari verkrijgbaar via de shopping advisors. Over heel Nederland zijn er diverse shoppingadvisors en je kunt bij ze terecht voor het maken van een afspraak om een avondje heerlijk met je vriendinnen te shoppen en om ook een gezellige avond te hebben!  Het is super leuk om gastvrouw te zijn, gezellig met al je vriendinnen en meidenavond. Mooie kleding kijken en shoppen onder het genot van een hapje en drankje, leuk toch? Hier kun je checken waar in de buurt van jou een shopping advisor zit.

De tropische kleuren roze en blauw zijn gecombineerd met bloemen- en dierenprintjes, kijk mee naar de SS18 preview van deze toffe collectie!
Zodra de collectie uitgeleverd is laat ik jullie nog meer beelden zien!
X
Elise
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *